Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Diploma in landbouw- en voedingsindustrie-engineering
Universidad Europea del Atlántico

Diploma in landbouw- en voedingsindustrie-engineering

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

"De Universidad Europea del Atlántico heeft moderne faciliteiten, waaronder technische laboratoria"

Gezien de groeiende vraag naar ingenieurs die specifiek op dit gebied zijn opgeleid, biedt de graad in Engineering van de landbouw- en voedingsindustrie een groot beroepsperspectief. Volgens gegevens uit 2012 van de FDE (FoodDrinkEurope) is de agrofoodsector de leider op het gebied van werkgelegenheid op Europees niveau, goed voor 15% van de banen en 6,8% meer in rekening gebracht sinds 2009. , de noodzaak om te innoveren en zich te onderscheiden van de concurrentie. Om dit te bereiken, hebben ze ingenieurs nodig die gespecialiseerd zijn in deze tak van kennis en in staat zijn om de uitdagingen van een geglobaliseerde en constant evoluerende markt het hoofd te bieden.

Het UNEATLANTICO-curriculum heeft een kennisbasis uit de tak van wetenschap en techniek die wordt aangevuld met andere vakken die gericht zijn op de huidige behoeften van de agrovoedingsindustrie; grondstofproductie, voedseltechniek en -technologie, en economie, organisatie en management. Bovendien maakt de bachelor in Agricultural and Food Industries Engineering het mogelijk om het gereglementeerde beroep van landbouwtechnisch ingenieur uit te oefenen in zijn specialisatie in de landbouw- en voedingsindustrie.

De Universidad Europea del Atlántico heeft moderne faciliteiten, waaronder technische laboratoria (biochemie en fysiologie, bromatologie en voedseltechnologie en culinaire technologie) waar de student de praktische vaardigheden van de graad op grote schaal kan ontwikkelen en transversale projecten kan uitvoeren, zoals die welke zullen worden later gevonden in de arbeidswereld.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico and the Degree in Agricultural and Food Industries Engineering training in deze taal wordt bevorderd en een verplicht vak en twee optionele vakken Engels worden opgenomen in het studieplan met als doel dat de student bereikt een hoog niveau in deze taal. Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen