Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Diploma in reclame en public relations
Universidad Europea del Atlántico

Diploma in reclame en public relations

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

In een wereld die wordt gekenmerkt door de globalisering van producten en diensten, zijn reclame en public relations essentiële disciplines, zowel voor bedrijven en entiteiten die zich toeleggen op het bedrijfsleven, als voor degenen die projecten ontwikkelen in de sociale sector.

Het werkterrein omvat een breed spectrum van activiteiten en processen die gericht zijn op een steeds beter geïnformeerd en gediversifieerd publiek, en is ook een voortdurend groeiend werkterrein met een opmerkelijke aanwezigheid in het dagelijks leven.

De veranderingen die door het gebruik van informatie- en communicatietechnologieën worden geïntroduceerd, vereisen dat professionals op deze gebieden nieuwe tools beheersen om markten, relaties tussen consumenten en merken te begrijpen en creatief communicatiestrategieën te ontwerpen.

Om deze reden biedt de Universidad Europea del Atlántico , via haar diploma in reclame en public relations, haar studenten de nodige tools om:

  • Produceer en creëer advertentieproducten voor gedrukte, audiovisuele en multimediamedia.
  • Analyseer communicatieprocessen.
  • Ontwerp marketing- en public relations-strategieën via digitale media.
  • Organiseer en beheer verschillende soorten evenementen.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico and the Degree in Advertising and Public Relations training in deze taal wordt gepromoot en vier verplichte Engelse taalvakken worden opgenomen in het studieplan om ervoor te zorgen dat de student een hoog niveau in deze taal bereikt. . Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen