Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Diploma in reclame en public relations + universitair expert in internationale betrekkingen
Universidad Europea del Atlántico

Diploma in reclame en public relations + universitair expert in internationale betrekkingen

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De dubbele graad van de graad in reclame en public relations en de universitaire expert in internationale betrekkingen aan de Universidad Europea del Atlántico doel een antwoord te bieden op de uitdagingen van de huidige samenleving.

Het doel van deze studies is om reclame- en PR-professionals op te leiden met een duidelijke internationale projectie die hen in staat stelt relaties en synergieën te creëren met professionals van over de hele wereld, zich aan te passen aan de sociale, culturele en eigenaardigheden van andere landen om campagnes en mondiale communicatiestrategieën, en op hun beurt aangepast aan de intrinsieke kenmerken van elke markt. Op deze manier probeert het studenten vaardigheden te geven die hen in staat stellen om te communiceren met bedrijven, instellingen en mensen in een geglobaliseerde wereld die is geïntegreerd door digitale media die de geografische grenzen niet begrijpen.

Op deze manier verdiepen deze studies zich, door het ontwerp van hun trainingsprogramma, in gebieden zoals buitenlands beleid, economische integratie en internationale handel, globalisering, geopolitiek en transversale strategieën of internationale organisaties en verdragen, onder andere onderwerpen, om de student op te leiden in de competenties die fundamenteel zijn dan om een communicatieprofessional te worden met een internationale roeping.

Deze wereldwijde en rigoureuze opleiding is ontworpen in samenwerking met relevante internationale persoonlijkheden die onze studenten begeleiden in het trainingsproces, en biedt onze studenten een solide academische basis.

Onze studenten zullen de nodige vaardigheden ontwikkelen om te werken als managers van reclame- en communicatiecampagnes met nationale en internationale projectie, verantwoordelijk voor public relations en internationale protocol in communicatie en zaken, verantwoordelijk voor communicatiebureaus van supranationale instellingen, niet-gouvernementele organisaties en gekarakteriseerde bedrijven voor internationalisering, strategische managers van wereldwijde digitale marketingcampagnes gericht op buitenlandse markten.

Deze dubbele graad heeft onder zijn leraren actieve professionals in de internationale arena, en onder zijn studenten jonge mensen uit verschillende delen van de wereld, waardoor ze een globale visie krijgen op de problemen die zich in de wereld voordoen en hun oplossingen.

Internationaal bezoek

Studenten zullen een optioneel bezoek brengen aan de belangrijkste Europese instellingen om direct te weten hoe ze werken. Ze zullen ook andere organisaties en instanties bezoeken, waar ze interviews zullen hebben met politieke en economische vertegenwoordigers. Deze trainingsactiviteit is erop gericht dat de student zijn netwerk van contacten kan vergroten, synergieën kan genereren met andere experts van over de hele wereld en zijn professionele horizon kan verbreden.

Dit internationale bezoek is de perfecte aanvulling om de studies Internationale Betrekkingen af te ronden, een culturele, politieke en economische visie van de belangrijkste Europese instellingen te overdenken en uit de eerste hand de plaats te kennen waar de onderhandelingen in andere landen van de Europese Unie beginnen.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico and the Degree in Advertising and Public Relations training in deze taal wordt gepromoot en vier verplichte Engelse taalvakken worden opgenomen in het studieplan om ervoor te zorgen dat de student een hoog niveau in deze taal bereikt. . Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen