Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Diploma in voedingswetenschappen en technologie
Universidad Europea del Atlántico

Diploma in voedingswetenschappen en technologie

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

"De Faculteit der Gezondheidswetenschappen beschikt over goed uitgeruste laboratoria waar studenten hun praktische vaardigheden kunnen ontwikkelen"

Het curriculum van de graad in Food Science and Technology aan UNEATLANTICO biedt actuele en kwalitatieve opleidingen in alle vakgebieden waarin de levensmiddelentechnoloog kan opereren, met speciale nadruk op zaken die verband houden met voedselveiligheid en het beheer, de verwerking en innovatie ervan op het gebied van voedsel. ontwerp.

Technologische vooruitgang en nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van voeding en voedseltechnologie hebben geleid tot een grote vraag naar professionals die zijn opgeleid in deze tak van kennis. Zo zullen afgestudeerden van deze graad bij UNEATLANTICO hun beroep kunnen uitoefenen in de eerste nationale industriële sector: de Spaanse voedings- en drankenindustrie. Deze sector sloot 2012 af met een netto-omzet van 86.298 miljoen euro, een cijfer dat 7,6% van het bbp van het land vertegenwoordigt.

De Faculteit der Gezondheidswetenschappen beschikt over moderne faciliteiten waarmee studenten de praktische vaardigheden van de levensmiddelentechnoloog volledig kunnen ontwikkelen. Deze faciliteiten omvatten een laboratorium voor biochemie en fysiologie, een voor bromatologie en levensmiddelentechnologie en tenslotte een voor culinaire technologie en gastronomie.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico en in de graad in Food Science and Technology training in deze taal wordt bevorderd en een verplicht vak en twee optionele vakken Engels worden opgenomen in het studieplan met als doel dat de student bereikt een hoog niveau in deze taal. Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen