Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Graad in Audiovisuele communicatie
Universidad Europea del Atlántico

Graad in Audiovisuele communicatie

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De audiovisuele industrie blijft een van de snelst groeiende ter wereld. De culturele en economische impact die media zoals televisie, film en nieuwe multimediaproducten genereren in hedendaagse samenlevingen is duidelijk.

Met de versnelde vooruitgang van informatie- en communicatietechnologieën in de audiovisuele sector zijn er nieuwe kanalen en diensten ontstaan, en de noodzaak om nieuwe strategieën te ontwerpen om hun publiek vast te houden en met anderen om te gaan.

De constante verspreiding van nieuwe technologieën, producten en processen in de audiovisuele productie en verspreiding vormt een uitdaging en tegelijkertijd een geweldige kans voor nieuwe communicatieprofessionals.

Om deze reden is de graad in audiovisuele communicatie bij UNEATLANTICO ontworpen om studenten de volgende vaardigheden te bieden:

  • Analyse van communicatie- en erkenningsprocessen van de informatiemaatschappij.
  • Beheersing van conventionele technieken voor audiovisuele productie en realisatie.
  • Tools om multimediaproducten te begrijpen en te creëren.
  • Ontwerp en regie van eigen audiovisuele projecten.
  • Daarnaast worden optionele routes aangeboden in Journalistiek en Reclame en Public Relations.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico and the Degree in Audiovisual Communication training in deze taal wordt bevorderd en vier verplichte Engelse taalvakken worden opgenomen in het studieplan met als doel dat de student een hoog niveau in deze taal bereikt. Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen