Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Graad in Computer Engineering
Universidad Europea del Atlántico

Graad in Computer Engineering

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

"UNEATLANTICO leidt professionals op die problemen analytisch en strategisch kunnen oplossen."

De mondiale samenleving van vandaag is ondergedompeld in nieuwe diensten en producten die elke dag verschijnen en worden bijgewerkt, waarvan een groot deel wordt ondersteund door de technologische component. In deze context is het moeilijk om een bedrijfsorganisatie voor te stellen die niets met deze behoeften te maken heeft, maar integendeel: goed bedrijfsbeheer vereist een operationele en strategische benadering van computergebruik.

Computer Engineering speelt een sleutelrol in de waardeketen van bedrijven, het is een fundamenteel onderdeel van de strategische visie van organisaties en een essentiële pijler om veranderingen het hoofd te bieden.

De graad Computer Engineering leidt de student door de technologische grondslagen die vandaag bestaan totdat ze in staat zijn om een strategische visie te bereiken in hun toepassing. UNEATLANTICO leidt professionals op die problemen analytisch en strategisch kunnen oplossen, en die in staat zijn de fundamentele principes van technologieën te begrijpen.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico and the Degree in Computer Engineering training in deze taal wordt bevorderd en drie verplichte Engelse taalvakken worden opgenomen in het studieplan met als doel dat de student een hoog niveau in deze taal bereikt. Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen