Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Graad in het basisonderwijs (tweetalig)
Universidad Europea del Atlántico

Graad in het basisonderwijs (tweetalig)

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De Universidad Europea del Atlántico heeft in haar academische aanbod het bachelordiploma in het basisonderwijs (tweetalig) opgenomen om tegemoet te komen aan de behoeften en opleidingsinteresses van die studenten die het beroep van leraar in het basisonderwijs willen uitoefenen (verplichte fase tussen 6 en 12 jaar) op openbare, onderling afgestemde en / of particuliere scholen.

Het basisonderwijs is een vakgebied van professionalisering en van onbetwistbaar wetenschappelijk belang over de hele wereld. In die zin biedt UNEATLANTICO een studieplan aan dat volledig is aangepast aan de eisen van de arbeidsmarkt en aangepast aan de kenmerken van de huidige samenleving: meertalig, mondiaal en digitaal.

Kenmerken van de graad in het primair onderwijs (tweetalig) van UNEATLANTICO:

 • Tweetalig curriculum. De toekomstige leraar bereikt tijdens zijn opleiding een C1-niveau Engels met als doel dat hij aan het einde van zijn studie elk vak in deze taal kan lesgeven.
 • Curriculaire onderwijspraktijken gedurende de vier jaar van de opleiding. Hun doel is om professionele vaardigheden te ontwikkelen bij het opleiden van leraren die even belangrijk zijn als emotionele intelligentie: hun zelfbewustzijn en regulering; reflectieve praktijk; en hen in staat stellen om onder toezicht onderwijsinterventies uit te voeren in echte onderwijscontexten en om voorstellen voor verbetering en innovatie uit te werken.
 • Opleidingscurriculum gericht op:
  • Het verwerven van kennis en instrumenten die de student helpen om de psycho-sociaal-pedagogische weerspiegeling van het onderwijskundige feit te onderbouwen.
  • Het verwerven van kennis, attitudes en vaardigheden die hen in staat stellen het niveau van persoonlijke volwassenheid te bereiken dat nodig is om de verantwoordelijkheden van het beroep op zich te nemen.
  • Het creëren van onderwijsleersituaties die de student uitdagen om kritisch na te denken over hun opleidingsproces en professionele ontwikkeling.
 • Professionele specialisatie in een van de volgende vermeldingen:
 • Vermelding in vreemde talen - Engels
 • Vermeld in lichamelijke opvoeding
 • Verwerven van computer- en informatieve vaardigheden.
 • Beschikbaarheid van moderne faciliteiten waarmee de student de praktische vaardigheden van de opleiding kan ontwikkelen.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico studenten van alle rangen vanaf het tweede jaar Engels als verplicht vak studeren en vanaf het derde jaar ook volledige cursussen in deze taal volgen.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Over de school

Vragen