Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Graad in industriële organisatietechniek
Universidad Europea del Atlántico

Graad in industriële organisatietechniek

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De bacheloropleiding Industrial Organization Engineering aangeboden door UNEATLANTICO veronderstelt competenties waarmee de student multidisciplinaire werkteams kan integreren en / of leiden met het vermogen om zich aan te passen aan marktbehoeften en technologische veranderingen, analyse-, ontwerp- en managementproblemen op te lossen met professionele criteria.

Deze tak van engineering is essentieel om waarde te creëren in bedrijven, aangezien het invloed heeft op strategische planning, besluitvorming en prestatie-evaluatie, factoren die een directe impact hebben op de productiviteit.

De multidisciplinaire opleiding die de ingenieur in Industrial Organization ontvangt bij UNEATLANTICO volgt het Amerikaanse Industrial Engineering-model, waardoor ze hun activiteit kunnen ontwikkelen op elk gebied van engineering en in een dubbel aspect: technisch en manager.

Deze dualiteit betekent dat deze ingenieurs verwante functies bekleden, van personeelsmanagement tot de richting van onderzoeks-, ontwikkelings- en innovatieafdelingen, via de aansturing en optimalisatie van de productie en de kwaliteitsafdeling.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico en in de graad in industriële organisatietechniek de opleiding in deze taal wordt bevorderd en een verplicht vak en twee optionele vakken Engels worden opgenomen in het studieplan met als doel dat de student-student een hoog niveau in deze taal. Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen