Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Graad in Journalistiek
Universidad Europea del Atlántico

Graad in Journalistiek

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Een nieuw sociaal en economisch landschap geleid door de media vereist veelzijdige professionals met het vermogen tot kritische analyse die nieuwe kennis en innovatieve ervaringen bieden.

Op het gebied van journalistiek vereist de sterke impact van informatie- en communicatietechnologieën professionals die zich kunnen aanpassen aan een context die wordt gekenmerkt door de opkomst van onder meer nieuwe digitale media, sociale netwerken en websites.

De journalist moet bereid zijn om de nieuwe systemen voor toegang, verwerking en verspreiding van informatie te gebruiken. Met de bedoeling de professional van het heden en de toekomst op te leiden, stelt de Universidad Europea del Atlántico de student voor om vaardigheden te verwerven in:

  • Schrijven van journalistieke informatie voor diverse media: pers, radio, televisie en internet.
  • Analyse van communicatieprocessen.
  • Cyberjournalistiek.
  • Fotojournalistiek.
  • Onderzoeks- en gespecialiseerde journalistiek.
  • Ontwerp en realisatie van multimediaproducten.
  • Journalistieke documentatie.
  • Reclame en audiovisuele communicatie.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Daarom wordt aan de Universidad Europea del Atlántico and the Degree in Journalism training in deze taal bevorderd en worden vier verplichte Engelse taalvakken opgenomen in het studieplan met als doel dat de student een hoog niveau bereikt in dit idioom. Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen