Keystone logo
© Universidad Francisco de Vitoria
Universidad Francisco de Vitoria

Universidad Francisco de Vitoria

Universidad Francisco de Vitoria

Invoering

De Universidad Francisco de Vitoria in 1993 geboren met 378 studenten en vier graden. Deze studenten waren de eerste getuigen van de geboorte van een universiteit die de mens centraal stelt en die professionals wil opleiden die de samenleving willen transformeren.

Vandaag, meer dan 25 jaar later, heeft de UFV twee universiteitscampussen in Madrid, met meer dan 50 graden en dubbele graden, hogere opleidingscycli, een postdoctorale school, doctoraten, onderzoekscentra en maakt deel uit van een internationaal netwerk van opleidingscentra in Europa, de Verenigde Staten, Mexico en Zuid-Amerika.

Meer dan 40.000 leerlingen hebben onze klaslokalen bezocht en zij zijn de eersten die beseffen dat er iets bijzonders aan de hand is bij UFV.

missie

Universidad francisco vitoria afbeelding over ufv sportcentrum Over UFV Studie aan de Private University Madrid

Elke educatieve activiteit, expliciet of niet, geeft antwoord op twee vragen: waarom en waarom we doen wat we doen, en met een idee van wie de persoon is en hoe hij heet.

De Universidad Francisco de Vitoria geboren met de overtuiging dat de universitaire instelling "iets meer" zou moeten zijn dan een professionele opleiding, "iets meer" dan wetenschappelijke nauwkeurigheid. Het zou de plek moeten zijn waar, in het licht van de cultuur van directheid, de onderliggende vragen worden gesteld. De universiteit moet het baken zijn dat richting geeft en betekenis geeft aan onze tijd.

Onze identiteit is die van de katholieke universiteit, geboren uit de westerse culturele traditie en ons onderwijsvoorstel is gebaseerd op de overtuiging dat de waarheid kan worden gezocht, gekend en gedeeld, en uit de christelijke antropologie, waarin we de intrinsieke waardigheid van elke mens erkennen. op zijn beurt openstaan voor het algemeen belang.

Wat onderscheidt ons?

De persoon in het midden

We stellen elke persoon centraal en begeleiden hen in hun opleiding, rekening houdend met hun talenten, passies en zorgen. Omdat we weten dat dezelfde formule niet voor iedereen werkt en dat wat ons anders maakt ons ook uniek maakt. Om deze reden hebben onze studenten een mentorprogramma en genieten ze van persoonlijke aandacht en kleine klassen om hun doelen te bereiken.

Katholieke Universiteit

We erkennen de intrinsieke waardigheid van de mens, we stellen onszelf zijn grote vragen en we zijn constant op zoek naar de Waarheid om de christelijke transformatie van samenleving en cultuur te bevorderen.

Integrale formatie

Wij geloven in de synthese van kennis in het licht van hyperspecialisatie, omdat alleen op deze manier studenten in al zijn dimensies kunnen worden opgeleid en het beste kunnen bijdragen aan de wereld.

Academische excellentie

We promoten uitmuntendheid in alles wat we doen om de toekomstige leiders van morgen op te leiden en zodat onze studenten de beste tools hebben om uit te blinken in hun persoonlijke en professionele leven. Dankzij deze veeleisende opleiding hebben we ervoor gezorgd dat 94% aan het einde van hun studie een baan vindt.

internationaal

Wij zijn een universiteit die openstaat voor de wereld en haar studenten opleidt voor een mondiale en multiculturele samenleving. Onze prioriteit is dat zij de kennis, vaardigheden en openheid verwerven die nodig zijn om in elke omgeving en cultuur te kunnen werken.

Onderzoek en innovatie

We kijken naar de toekomst, we onderzoeken op alle gebieden en we innoveren met alles wat we doen om het beste bij te dragen aan wetenschap, samenleving en onderwijs.

Het volledige studentenleven

De echte trainingservaring gaat verder dan het klaslokaal. We zetten ons in voor een bruisend universitair leven en een constante dialoog tussen studenten en docenten van verschillende rangen en met verschillende vaardigheden en denkwijzen.

Onze campus is bijzonder. Niet alleen omdat het een van de beste in Europa is, maar ook omdat er een andere sfeer van ontmoeting en gemeenschap is, en het staat altijd open voor onze studenten om tal van activiteiten te delen en eraan deel te nemen. Ze hebben veel bij te dragen en op de universiteit kunnen ze dat ook!

Statistieken

Onstuitbare groei

 • 8000+ niet-gegradueerde en postdoctorale
 • 1500+ faculteits- en administratief personeel. en diensten
 • 50+ Graden en dubbele graden
 • 25+ afgestudeerde graden
 • 160+ overeenkomsten met buitenlandse universiteiten
 • 5400+ samenwerkende bedrijven
 • 3900+ Overeenkomsten met bedrijven
 • 94% Alumni inzetbaarheid
 • 56 stabiele onderzoeksgroepen
 • 30% van de studenten geniet van een soort beurs
 • 23+ hectare campus
 • 17000m² sportveld
 • 13 Instituten en onderzoeksfora
 • 7 actieve stoelen

  Campusfuncties

  Voorzieningen

  Welkom op de Universidad Francisco de Vitoria-campus, waar u de beste faciliteiten vindt van een Faculteit Communicatie in Europa, u beschikt over het Advanced Clinical Simulation Center, het enige in Spanje met meer dan 2000 m2, 7 onderwijs- en onderzoekslaboratoria uitgerust met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van multifotonenmicroscopen. Daarnaast hebben we een Residence Hall en kun je je training voltooien in onze sportfaciliteiten waar we een sportcentrum, voetbalvelden, rugby, volleybal, tennis en paddle-tennis hebben.

   toelatingen

   Drie stappen om je toekomst aan de universiteit te beginnen:

   1. Online toelatingstoetsen

   Toelatingsproces, waar het uit bestaat

   Het toelatingsproces duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit:

   • Competentie Test
   • Engelse test: evalueert het niveau dat de kandidaat heeft. Het is geen exclusieve test behalve in de graden en dubbele graden van Tweetalige ADE, ADE+ Marketing, ADE + Recht, Business Analytics, Business Analytics + ADE, Business Analytics + Computer Engineering, Biotechnologie, Biomedicine, Biotechnologie + Farmacie, Internationale Betrekkingen, Journalistiek + Internationale Betrekkingen, Tweetalige ADE + Internationale Betrekkingen, Recht + Internationale Betrekkingen, Internationale Betrekkingen + Filosofie, Politiek en Economie, Tweetalige Industrial Systems Engineering en Tweetalige Computer Engineering.
    • Voor toegang tot deze cijfers is het vereiste niveau Engels B2.
   • Online persoonlijk gesprek
   • Aanvullende specifieke toetsen voor de volgende rangen (duur circa 30 minuten):
    • Schone Kunsten, Schone Kunsten + Vormgeving, Vormgeving en Vormgeving + Reclame: artistieke en creatieve test.
    • Journalistiek, Journalistiek + Audiovisuele Communicatie en Journalistiek + Internationale Betrekkingen: schrijftest (we geven het te ontwikkelen onderwerp en het materiaal voor de realisatie ervan).

   Documentatie die nodig is voor toegang tot de universiteit

   Selectiviteit (EvAU)

   Selecteer uw toegangsmethode tot de universiteit om de benodigde documentatie te zien die u moet uploaden voordat u de toelatingstest naar het kandidatenportaal doet:

   Als je voor het eerst toegang krijgt tot Universitaire Studies vanuit de EVAU:

   Procedure voor toegang tot de universiteit door het behalen van een test, door degenen die in het bezit zijn van het bachelordiploma (Spaans onderwijssysteem).

   Een student wordt geacht geslaagd te zijn voor de toets wanneer hij een cijfer gelijk aan of groter dan 5 punten heeft behaald.

   U moet voor uw opname zorgen:

   • Eenvoudige fotokopie van de doorgegeven selectiviteitskaart;
   • Eenvoudige fotokopie van je eindcijfers van 1e en 2e jaar Bachiller*;
   • Fotokopie van uw identiteitsbewijs;
   • pasfoto;
   • Naar behoren ingevuld aanvraagformulier dat u vindt op het kandidatenportaal.

   * Als je Baccalaureate nog niet hebt afgerond, moet je de cijfers van 1e en die van de evaluaties die je op dit moment hebt, opgeven.

   2. Reserveer je plaats

   Om uw plaats bij Universidad Francisco de Vitoria te reserveren, moet u geslaagd zijn voor ons toelatingsproces en het reserveringsbedrag van 695 euro* betalen.

   *Dit bedrag wordt alleen vergoed als je geen legale toegang hebt tot de universiteit.

   3. Schrijf je in

   Zodra de plaatsreservering is geformaliseerd, kunt u zich vanaf juni 2022 inschrijven.

   Beurzen en financiering

   Universidad Francisco de Vitoria is de mensgerichte universiteit. Om deze reden waarderen we de verschillende omstandigheden, bekwaamheden, capaciteiten en waarden van de studenten die deel willen uitmaken van onze instelling.

   De UFV Studiehulpdienst heeft een uitgebreid systeem van universitaire beurzen, beurzen en kortingen waarmee meer dan 30% van zijn studenten van een van deze beurzen kan genieten, waardoor ze toegang krijgen tot een van de meest prestigieuze privé-universiteiten in Madrid.

   Ranglijsten

   En dat zeggen we niet zomaar. In de afgelopen jaren hebben tal van instellingen onze inspanningen erkend.

   Locaties

   Locaties
   • Madrid

    Ctra. Pozuelo-Majadahonda KM 1.800. 28223 Pozuelo de Alarcón Madrid, España, , Madrid

    • facebook
    • twitter
    • instagram
    • linkedin
    • youtube

   Vragen