Keystone logo
Universidad Francisco de Vitoria Bedrijfskunde en management (Spaans of tweetalig) + expertdiploma in strategie voor digitale transformatie
Universidad Francisco de Vitoria

Bedrijfskunde en management (Spaans of tweetalig) + expertdiploma in strategie voor digitale transformatie

Madrid, Spanje

4 Years

Engels, Spaans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.500

Op de campus

Invoering

In de 4-jarige opleiding Bedrijfskunde en Management bestudeer je aspecten van bedrijfseconomie, de organisatie en het management ervan. Een carrière waarvan het doel is om u te trainen met voldoende kennis om verantwoordelijkheden op zich te nemen in de richting van elk gebied binnen een bedrijfsorganisatie. Naast Spaans heb je de mogelijkheid om bijna 50% van de studiepunten in het Engels te volgen, als je voor de tweetalige optie kiest.

De graad in ADE en tweetalige ADE is een graad die alleen face-to-face wordt aangeboden. Het behandelt verschillende kennisgebieden: zakelijke omgeving (micro-economie en macro-economie), financiën (analytische boekhouding, financieel beheer, aandelenmarkt en kapitaalmarkten), operaties en strategisch management, juridische zaken (commercieel, fiscaal, fiscaal en commercieel) en marketing en verkoop.

Het gaat om een innovatieve methodologie, die gaat van de traditionele casus tot leren via geavanceerde simulatiesystemen. Je komt in contact met actieve professionals. Je genereert persoonlijke ondernemerschapsprojecten en je houdt je bezig met bedrijfswetenschappelijk onderzoek (co-creatie). Je zult kunnen deelnemen aan sociale en humanitaire projecten, maar vooral om je intrede op de arbeidsmarkt te vergemakkelijken, loop je verplichte stages bij echte bedrijven uit verschillende sectoren.

Over de school

Vragen