
Bachelorgraad in
Degree in de gastronomie Universidad Francisco de Vitoria

Invoering
Hou je van koken en wil je werken in de gastronomische sector, dan leef je bij het UFV een echte droom. Je studeert een deel van de gastronomie-carrière aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu, internationaal erkend, en waarvan de enige campus in Spanje zich in onze faciliteiten bevindt.
Dankzij deze overeenkomst beëindig je de opleiding Gastronomie met het Basiscertificaat en het Intermediate Certificaat van Le Cordon Bleu en word je een expert in bedrijfsbeheer in de sector en een veelgevraagd chef-kok in keukens over de hele wereld.
Je studeert de graad met een van deze twee vermeldingen: Hotels en Restaurants of Haute Cuisine. Elke specialiteit heeft een beperkt aantal plaatsen die worden toegekend op basis van de vaardigheden en competenties die de student in de eerste jaren heeft verworven.
Daarnaast studeer je aan een universiteit met een inzetbaarheidsgraad van 94% en heb je altijd toegang tot de arbeidsmarkt.
Leiders in onderwijzen en leren van de privéuniversiteiten van Madrid en een van de 3 beste Spaanse universiteiten.
Bron: CYD Ranking, editie mei 2020