Degree in de gastronomie
Universidad Francisco de Vitoria
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Madrid, Spanje
Talen
Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
4 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
EUR 10.500
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Invoering
Het is een van de meest beroepsgerichte graden van de juridische-business faculteit. Deze opleiding biedt een multidisciplinaire opleiding waarin managementkennis wordt verdiept, zoals boekhouding, financiën of economie en anderzijds op het gebied van Haute Cuisine, gebaseerd op de studie Patisserie, Traditionele Franse keuken en Spaanse keuken.
Het concurrentievoordeel van dit diploma ligt in het feit dat de gastronomische opleiding wordt gegeven door de school Le Cordon Bleu, een school van erkend internationaal prestige aanwezig in 34 landen met meer dan 120 jaar geschiedenis, en waarvan het enige hoofdkantoor in Spanje zich op onze campus. Gastronomie + ADE verschilt op verschillende manieren van de eenvoudige opleiding: aan de ene kant is het een studiejaar (5 jaar), het is iets duurder (aangezien het meer studiepunten heeft) en vooral in academische opleiding . Bij het bestuderen van alle ADE, financiën, boekhouding en economie van de eenvoudige graad, worden marketing, HR en wetgeving toegevoegd.
Daarnaast is 100% van onze oud-studenten aan het werk