Keystone logo
Universidad Francisco Marroquin Bachelor in de economie
Universidad Francisco Marroquin

Bachelor in de economie

Guatemala City, Guatemala

4 Years

Spaans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9.700 / per year *

Op de campus

* jaarlijkse prijs

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Economie gaat over het oplossen van problemen en het verbeteren van het leven van mensen, proberen te begrijpen hoe mensen zich gedragen en bij de UFM Faculteit der Economische Wetenschappen is de carrière ontworpen om complexe fenomenen te begrijpen, vanuit ethische, juridische principes en economisch die een samenleving van vrije en verantwoordelijke mensen ondersteunen.

De Francisco Marroquín University werd onlangs gemarkeerd als de beste plek ter wereld om vrije markteconomie te studeren, en bezet de eerste plaats in de TOP FIFTY PLACES TO CLUDICAL ECONOMICS-lijst.

"Geen enkele school heeft de studie van klassieke economie met meer enthousiasme geleid dan de Francisco Marroquín University in Guatemala-stad."

(door thebestschools.org)

Een van de belangrijkste voordelen van het studeren van economie aan de Francisco Marroquín University, is dat de bedrijfstak erg breed is. In de woorden van onze studenten: "als iemand begrijpt hoe we omgaan en beslissingen nemen, kunnen we antwoorden krijgen op bijna elke vraag die we onszelf elke dag stellen."

De leerervaring aan de Faculteit der Economische Wetenschappen van de UFM wordt gekenmerkt door de academische strengheid en de passie die we allemaal moeten leren. We onderzoeken voortdurend de beste inhoud en de meest innovatieve methoden, met als doel de kwaliteit van het leren van studenten te verbeteren, in een omgeving die vragen, innovatie en ondernemerschap bevordert.

Je leert de tradities van institutionele, Oostenrijkse, experimentele, monetaristische en neoklassieke economie diepgaand kennen, dankzij internationale professoren die expert zijn in economie.

Bovendien bereiden studenten zich voor in een omgeving met een mondiaal perspectief, waar ze de mogelijkheid krijgen om lessen en seminars te ontvangen met professoren die experts zijn in klassieke liberale economie van over de hele wereld. Dit, aangevuld met ervaringen van academische reizen en deelname aan seminars die hen in staat zullen stellen de onderwerpen waarin ze het meest geïnteresseerd zijn te verdiepen.

Binnen het programma van economische studies krijgen studenten de mogelijkheid om een specialisatie in Finance te kiezen, om te leren hoe ze financierings- en investeringsbeslissingen kunnen nemen en teams kunnen leiden in een zakelijke omgeving. Binnen deze specialisatie kun je leren hoe je risico's kunt nemen, rendementen kunt berekenen en zelfs de beurs in New York kunt bezoeken om uit de eerste hand te leren hoe ze deze beslissingen op hoog niveau nemen.

Andere opties voor specialisaties en minderjarigen zijn Ondernemerschap, Politiek en Filosofie, Marketing, Data Science en Operations Management.

"De Universiteit Francisco Marroquin is een geweldige plek voor studenten om economie te komen studeren omdat de faculteit hier echt begrijpt hoe markten werken en de waarde van vrijheid en economische vrijheid beter leert dan wie dan ook in Latijns-Amerika."

(Ben Powell, directeur van Texas Tech University en Free Market Institute)

Er zijn een paar plaatsen overal ter wereld, waar een persoon kan komen om ongelooflijk kwaliteitsonderwijs te krijgen in een breed scala van disciplines en vakgebieden. Je doet dit in een omgeving die de principes, idealen en ethiek van de vrije samenleving waardeert.

(Richard Ebeling)

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in internationale economie en commerciële diplomatie
    • Riga, Letland
  • Bachelor in Economie en Bachelor in Management
    • Lisbon, Portugal
  • Bachelor in kwantitatieve economie
    • Vilnius, Litouwen