Keystone logo
Universidad Francisco Marroquin Bachelor in handelsingenieur
Universidad Francisco Marroquin

Bachelor in handelsingenieur

Guatemala City, Guatemala

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9.700 / per year *

Op de campus

* jaarlijkse prijs

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Gratis oplossingen maken

Business Engineering aan de UFM is het enige programma waarmee u zich op uw interesses kunt concentreren door middel van een methodologie die is gebaseerd op praktische projecten. Je bent een toonaangevende professionele verandering, creatief, ondernemer en innovator bij uitstek, die kansen ontdekt en processen optimaliseert.

Verander Leider

Je zal in staat zijn om de kennis en tools van technologie, engineering en business te integreren en je zult klaar zijn om succesvol te concurreren in de wereldeconomie.

Als je van wetenschappelijke uitdagingen houdt en je op zoek bent naar een voorbereiding die techniek, technologie en business integreert, zal Business Engineering je opleiden als ondernemer, met voldoende voorbereiding om het strategische pad in het bedrijf te volgen en te leiden, in een open, concurrerende en geglobaliseerde.

Projectgestuurd leren

Als je echt ergens goed in wilt zijn, moet je het oefenen. De methodologie waarin Business Engineering-middelen worden ontwikkeld, wordt Project Based Learning (PjBL) genoemd , een "hands-on" -methode die is gericht op het promoten van uw intrinsieke motivatie, die u ertoe aanzet om uw eigen beslissingen te nemen, om te proberen, te falen, te corrigeren en verbinding te maken met uw projecten met de wereld om je heen.

Hands On Engineering

Een brug tussen verschillende mogelijkheden binnen een organisatie, die het mogelijk maken om technologische en innovatieomgevingen met bedrijfsideeën te verbinden, ruimte te geven aan analytische krachten en zelfs de smaak voor wetenschap te laten ontwaken.

De opleiding Business Engineering geeft u de nodige tools om de problemen van een organisatie te begrijpen en op te lossen door de implementatie van theoretische en technologische strategieën die groei garanderen in een concurrerende markt.

Je zult in staat zijn om kansen te identificeren voor het verbeteren en optimaliseren van zakelijke, industriële en technologische processen, en het beïnvloeden van het vermogen van het bedrijf om zijn waardeketen te integreren.

Aanpak voor de industrie

Het Fresh Partners-programma is ontworpen met het doel studenten kennis te laten maken met de uitdagingen en kansen van een echt bedrijf. In het laatste jaar van je carrière kun je je kennis in de praktijk brengen om problemen op te lossen en je teamworkvaardigheden te ontwikkelen.

Een leeravontuur

De leerervaring aan de Faculteit der Economische Wetenschappen van de UFM wordt gekenmerkt door de academische discipline en de passie die we allemaal moeten leren. We onderzoeken constant de beste inhoud en de meest innovatieve methoden om de kwaliteit van het studentenleren te verhogen in een omgeving die vraagtekens, innovatie en ondernemerschap bevordert.

Kies uw specialisatie

 • Management informatiesystemen
 • Operations Management
 • data Science
 • Productontwerp
 • Interactief productontwerp

Mismanagement informatiesystemen

U kunt technologieën, hardware en software, gegevens, processen en menselijke elementen integreren die zijn ontworpen om tijdige, geïntegreerde en relevante informatie te produceren om deugdelijke beslissingen te nemen.

Operations Management

Ontwerp producten, processen en diensten, geïntegreerd met de supply chain. U kunt beslissingen nemen over de verwerving, ontwikkeling en gebruik van middelen die uw bedrijf nodig heeft om waarde aan uw klanten te leveren.

data Science

In dit interdisciplinaire veld kun je kennis of inzichten ontlenen aan grote hoeveelheden data. Het is een combinatie van verschillende analyseterreinen, zoals statistieken, datamining en voorspellende analyse.

Productontwerp

U kunt uw ideeën omzetten in tastbare producten, creatieve ideeën ontwikkelen en technologie gebruiken. * Alliantie met de School of Architecture

Interactief productontwerp

Digitaal ontwerp is overal, van webpagina's tot apps en gespecialiseerde digitale inhoud. Leer aantrekkelijke visuele verhalen voor de consument te maken. * Alliantie met de School of Architecture

Global Mindset

De leerervaring wordt gekenmerkt door de passie en nauwgezetheid waarmee we de studie benaderen, met een mondiaal perspectief maar altijd denkend aan de lokale.

PENSUM

Ontdek je weg naar vrijheid

Bezoek fce.ufm.edu

116459_116424_1234.jpg

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in de ingenieurswetenschappen: management - logistiek en transport
  • Dabrowa Gornicza, Polen
 • Diploma in ruimtevaarttechniek
  • Ourense, Spanje
 • Graad in Mijnbouw en Energiebronnen Engineering
  • Vigo, Spanje