Keystone logo
Universidad Francisco Marroquin Bachelor of Engineering in Computer Science
Universidad Francisco Marroquin

Bachelor of Engineering in Computer Science

Guatemala City, Guatemala

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9.700 / per year *

Op de campus

* 9700

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Gratis om uw ideeën te ontwikkelen

Engineering in Computer Science aan de Faculteit Economie van de Francisco Marroquín Universiteit, faciliteert de student om zijn persoonlijke projecten te ontwikkelen, zowel technologisch als zakelijk, en biedt begeleiding, mentoring en praktijk in elke stap van de carrière.

De ingenieur in de informatica

Introduceert innovatie in de markt en de maatschappij door technologische oplossingen voor uitdagingen en kansen te creëren, ontwerpen en implementeren, met een bedrijfsvisie. Creëert waarde en verbetert de levens van mensen.

De student van Computer Science Engineering maakt deel uit van iets groots: het technologische, wetenschappelijke en zakelijke ecosysteem. Het is toegang tot een netwerk van professioneel en zakelijk talent in een wereld zonder grenzen.

Deze techniek biedt de meest geavanceerde technologie, methoden en theorieën, gecombineerd met de academische nauwkeurigheid en zakelijke accenten van de Faculteit der Economische Wetenschappen, met de bonus van eerste hand toegang tot uitmuntendheid in economie, financiën en administratie.

De student van Computer Science Engineering zal deel uitmaken van iets groots: het technologische, wetenschappelijke en zakelijke ecosysteem dat wordt geleefd aan de Francisco Marroquín Universiteit en de Faculteit der Economische Wetenschappen. Het is toegang tot een netwerk van professioneel en zakelijk talent in een wereld zonder grenzen.

Je krijgt tools om complexe en uitdagende problemen op te lossen, innovatieve oplossingen bouwen daagt je intellect op een stimulerende manier uit.

Een belangrijk onderdeel van het Pénsum

Het richt zich op het ontwikkelen van de kennis van studenten op het gebied van informatica, inclusief hun vermogen om de bepalende processen van computertheorie, abstractie, ontwerp en implementatie toe te passen om problemen in organisaties op te lossen met behulp van Innovatie als een hulpmiddel

 • 100%
  • 57% CS Technische cursussen en wetenschappen
  • 33% Economie / Management / Geesteswetenschappen
  • 10% nummers

Kies uw specialisatie

 • Management informatiesystemen
 • Operations Management
 • data Science
 • Productontwerp
 • Interactief productontwerp

Ondernemende houding

We streven ernaar dat kennis van de vrije economie en het bedrijfsleven u van dienst zijn om te begrijpen, te beslissen en te handelen, waarbij we altijd het verschil maken tussen de rol die u kiest om te spelen.

Een leeravontuur

De leerervaring aan de Faculteit der Economische Wetenschappen van de UFM wordt gekenmerkt door de academische discipline en de passie die we allemaal moeten leren. We onderzoeken constant de beste inhoud en de meest innovatieve methoden om de kwaliteit van het studentenleren te verhogen in een omgeving die vraagtekens, innovatie en ondernemerschap bevordert.

Onze programma's stimuleren en stimuleren de creatieve en gedisciplineerde stoornis als een methode om de grenzen van wetenschap, technologie en bedrijven te verleggen.

Ontwikkel je ideeën in een omgeving die je beweegt om actie te ondernemen en unieke dingen te creëren.

Global Mindset

De leerervaring wordt gekenmerkt door de passie en nauwgezetheid waarmee we de studie benaderen, met een mondiaal perspectief maar altijd denkend aan de lokale.

116426_116425_5678.jpg

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen