Keystone logo
National University of Moreno Elektronica-engineering
National University of Moreno

Elektronica-engineering

Balvanera, Argentinië

Request duration

Spaans

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De UNM Electronics Engineer zal vaardigheden hebben voor het ontwerpen, plannen, projecteren, evalueren, adviseren bij de ontwikkeling en het gebruik van technologieën op het gebied van elektronica. Je hebt een gedegen opleiding die je in staat stelt technologieën te ontwikkelen die op een innovatieve manier de problemen oplossen waarmee je te maken krijgt in je vakgebied van professionele of technische prestaties. Ze zullen ook aanvullende kennis hebben op het gebied van kwaliteit, leiderschap en ondernemingsontwikkeling.

De oriëntatie in netwerken is bedoeld om ingenieurs op te leiden die in staat zijn om bij te dragen aan de bevrediging van de diverse behoeften op het gebied van communicatie, door elementen van verschillende disciplines met elkaar te verbinden voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Het zullen professionals zijn die experts zijn in geïntegreerde technologieën in de meeste activiteiten van de moderne samenleving, zoals industrie, geneeskunde, voertuigtransport, communicatie, onder anderen.

Evenzo is de oriëntatie in multimedia bedoeld om professionals op te leiden die in staat zijn om gebieden te ontwerpen voor het samenstellen van geschikte structuren voor de overdracht van zowel beeld als geluid en om de reeks vaardigheden te beheren die multimedia vereist, van de fysieke plaats tot de noodzakelijke apparatuur. Degenen die voor deze oriëntatie kiezen, zullen in staat zijn om radio- en televisiestudio's, theaters, bioscopen, amfitheaters en locaties voor videoconferenties te creëren, ontwerpen, implementeren, exploiteren en onderhouden.

Ten slotte is de oriëntatie in landbouwtoepassingen erop gericht een elektronica-ingenieur op te leiden die de behoeften en het potentieel van de sector kan begrijpen, om te werken aan de ontwikkeling en verbetering van elektronische oplossingen met betrekking tot landbouwproductieprocessen en -technologieën, met name in de agro-industriële sector.​ Elektronica maakt het mogelijk om verschillende productieprocessen, kwaliteit, classificatie, verpakking en opslag van landbouwproductie te verbeteren. Onder deze begeleiding zullen de experts automatisering, robotica, automatisering en satellietmonitoring kunnen ontwikkelen die worden toegepast in de primaire productie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc (Honours) in Computing met Electronic Engineering
    • Online United Kingdom
  • Bachelor in Electrical & Electronic Engineering
    • Eindhoven, Nederlanden
  • Bachelor of Science in elektronica en communicatietechniek
    • Cospicua, Malta