Keystone logo
Universidade Braz Cubas (UBC)

Universidade Braz Cubas (UBC)

Universidade Braz Cubas (UBC)

Invoering

Geboren in 1940 in de stad van Mogi das Cruzes, Braz Cubas, dat zijn activiteiten begon met een kleine voorbereidende cursus, heeft momenteel ongeveer 20.000 studenten, tussen de klas en onderwijs op afstand modaliteiten.

Meer dan 75 jaar in de markt, heeft de instelling meerdere transformaties, huisvesting, met inbegrip van gym cursussen, mid-level handel ondergaan, totdat het de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in 1965 bereikt.

Hoger onderwijs, gestimuleerd door onderwijsbeleid, is gegroeid door het hele land en Braz Cubas, voldoen aan de eisen en behoeften van de markt, bleef groeien, zowel in de fysieke ruimte en sociale, tot in 1985, de Federal Board of Education onderkent de toenmalige Federatie van Colleges Braz Cubas als University.

Het belangrijkste nieuws kwam naar de regio Mogi das Cruzes waarderen en belonen een lange carrière van goede dienstverlening aan de Braziliaanse onderwijs, de vorming van competente professionals en geschoolde arbeidsmarkt.

Missie

Waardering van mensen, vandaag de dag ontwaken talenten door een andere manier van leren om de mens te ontwikkelen voor morgen.

Uitzicht

Worden erkend als een onderwijsinstelling gericht op het leren.

Waarden

Burgerschap, humanisering, wijsheid, nederigheid en transparantie.

Locaties

  • Mogi das Cruzes

    Av. Francisco Rodrigues Filho, 1233 - Vila Mogilar, Mogi das Cruzes - SP, 08773-380, , Mogi das Cruzes

    Vragen