We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Universidade Cândido Mendes

Universidade Cândido Mendes

Universidade Cândido Mendes

Invoering

De Candido Mendes Universiteit sponsor de Braziliaanse Vereniging van Onderwijs, de oudste particuliere instelling voor hoger onderwijs in het land, in 1902 opgericht door Graaf Candido Mendes de Almeida, samen met de Trade Academy of Rio de Janeiro. In 1919 werd gemaakt van de School voor Politieke Wetenschappen en Economie van Rio de Janeiro, de eerste middelbare school van de economie in Brazilië.

The Academy wordt, in de jaren '50, de Trade Technische School Candido Mendes, uitsluitend gewijd aan de middelbare school. In hetzelfde decennium, Candido Mendes de Almeida Junior creëert de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Candido Mendes, gevestigd in Carmo Convent, het Praça XV de Novembro, de oprichting van een standaard van uitmuntendheid op het gebied van juridische wetenschappen en wordt pionier in de forensische praktijk lesgeven. In de jaren '60, de huidige rector, Candido Mendes, huldigt de Universiteit Research Institute van Rio de Janeiro - IUPERJ gewijd aan post-graduate studies, meester en, later, een doctoraat in de politieke wetenschappen en sociologie. De kwaliteit van het onderwijs en onderzoeksprogramma ontwikkeld in IUPERJ heeft nationale en internationale erkenning.

In de jaren 1970, de toenmalige faculteit Candido Mendes Ipanema breidt uit en ontwikkelt programma's voor technische en wetenschappelijke opleiding en business administration cursussen, die aanleiding geven tot de campussen van Campos dos Goytacazes en Nova Friburgo geven. Ook in Ipanema, het Cultureel Centrum werd opgericht Candido Mendes, die het referentiepunt van het Carioca cultuur geworden en een pionier in een aantal initiatieven op het gebied van film, theater, beeldende kunst, poëzie, video en uitbreiding onderwijs.

Vanaf 1997, het jaar waarin de Candido Mendes is geaccrediteerd door presidentieel decreet, als een universiteit die gespecialiseerd is in Humane Wetenschappen Toegepaste, nieuwe cursussen en campussen worden gemaakt, met inbegrip van de eenheden van het Tijuca Center (Pius X) Padre Miguel, Jacarepagua en Meier, in aanvulling op Niterói en Araruama, staat van Rio de Janeiro, en Vitória. In 2001 ontstaat het Instituut der Geesteswetenschappen, de integratie van onderwijs, onderzoek en uitbreiding, met een uitgebreid wetenschappelijk onderzoeksprogramma. Voegt twee centra van studies en graduate opleidingen in de vorm van bachelor en undergraduate, en afgestudeerd in sociale wetenschappen, geschiedenis, literatuur, fotografie, Kunst en Cultuur, Toerisme en Internationale Betrekkingen.

De Candido Mendes University onderscheidt zich van zijn collega's, want het is een instelling historisch vastbesloten om excellentie in onderzoek en graduate, houden centra en onderzoeksinstituten, programma's zeven masteropleidingen en twee doctoraal, evenals tientallen cursussen sensu post-afstuderen. Publiceert zes tijdschriften.

De instelling opende, te beginnen in 2011, nieuwe campussen in verschillende regio's van Rio de Janeiro, bijvoorbeeld eenheden van Santa Cruz en Bangu, in het Westen Zone, en de eenheid van Penha ligt in het noorden van de stad.

Verspreid over een totaal van 15 eenheden met 21 undergraduate en vele anderen in de sequentiële en technologisch opzicht, de activiteiten van de Candido Mendes Universiteit, ondersteund door meer dan een eeuw van traditie en uitmuntendheid, die zich heeft gevestigd als een nationale en internationale referentie in Science Geesteswetenschappen en Sociale, samen meer dan 20.000 studenten en 1.000 docenten en onderzoekers.

Locaties

  • Rio de Janeiro

    Rua da Assembleia, 10 - Centro Rio de Janeiro - RJ CEP: 20011-901, , Rio de Janeiro

    Vragen