Keystone logo
Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Invoering

De Unicastelo is een instelling voor hoger onderwijs waarvan de geschiedenis teruggaat tot het bewogen jaar 1968 wanneer de studenten uit de hele wereld manifesteert zich door veranderingen in het onderwijs en de maatschappij. Het was het jaar van de Praagse Lente, de barricaden van Parijs en de Slag van Maria Antonia werd geboren de Faculteit der Filosofie, Wetenschappen en Letteren. Sindsdien is de Unicastelo houdt permanente verbinding aan de continue vooruitgang van de mondiale vorming, die wordt uitgedrukt in de Institutionele Ontwikkeling Plan voor de periode 2006-2015.

In meer dan 40 jaar gewijd aan het hoger onderwijs, de Unicastelo al afgestudeerd meer dan 30.000 studenten in de drie campussen en ontmoet duizenden mensen in de verschillende uitbreidingsprojecten ondersteunt. De instelling wil de toegang tot de academische wereld als de beroepsopleiding in hoge kwaliteitsnormen te democratiseren, onder andere bepalingen die ons in staat om geavanceerde onderwijs nodig zijn om competente en ethische professionals op de arbeidsmarkt voor te bereiden bieden.

Op basis van de baanbrekende cursussen jaren '60 en '70, Onderwijs, Kunsten en Sociale Studies, de Unicastelo verwelkomt vandaag op de campus hoofdkwartier van São Paulo, tientallen online cursussen om hun onderwijs, onderzoek en uitbreiding, verwoord in de productie en verspreiding van kennis, evenals de toename van de regionale en nationale economieën. De Fernandópolis campus biedt undergraduate programma's die bijdragen aan de economische en sociale ontwikkeling van de regio. Hetzelfde geldt op de campus van Descalvado werd geopend in 2000, het aanbieden van cursussen gericht op de kwaliteit van de beroepsopleiding en de ontwikkeling van lokale gemeenschappen.

De pedagogische grondslagen van Unicastelo worden gecementeerd trend gestart in het basisonderwijs in 1964 met het Liceu Camilo Castelo Branco. Vandaag de dag, de Unicastelo ademt codes van de moderne en hedendaagse voegt weinig waarde te ondersteunen en te verrijken curricula van studenten en docenten.

Tijdens zijn educatieve saga, de universiteit geconsolideerd in 1971, de oprichting van de faculteit Economie, Accounting en Business Administration en Lichamelijke Opvoeding. Het verloop van de Business Administration werd een jaar later geboren. De eerste cursussen, goedgekeurd in 1971, werden in de loop van 1974 en Business Administration erkend in 1975. De uitbreiding van de cursus aanbod steeg zo veel dat aan het einde van de jaren '80, de instelling reeds 24 graduate opleidingen. Niet toevallig, in 1989, won erkenning als universiteit door middel van Verordening 374 van het ministerie van Onderwijs.

In mei 2005 heeft de Raad van Bestuur een nieuwe Unicastelo triggering, vanaf dat moment, het proces van aanpassing aan de brug besluit universiteit, gepubliceerd in het Federaal Staatsblad op 05/10/06. In 2006, hield de eerste vergadering van de Superior Raden CONSUN (Universiteit Raad) en CONSEPE (Board of Education and Research), organen collegiale leden van het senior management van de universiteit, waarvan effectief functioneren past eigenlijke statuten van de universiteit, de PPI (Institutional Education Programme) en de PDI (Institutional Development Plan), vereist door de wet, voor de accreditatie van elke onderwijsinstelling met het ministerie van Onderwijs en essentiële instrumenten voor de planning en de groei van de universiteit.

Tot slot, registreren de Unicastelo was de eerste universiteit in het land om een ​​dergelijke wettelijke documenten in te dienen, al aangepast aan de nieuwe eisen van de MEC. Sterker nog, in het proces van de regelgevende aanpassing, vaststelling van meet af aan de Commissie voor de beoordeling en de bijgewerkte status dat in aanvulling op het onderwijsbeleid, brengt innovatieve plannen van het onderwijs carrière. Het is belangrijk dat de identiteit van Unicastelo worden versterkt en gedeeld door alle leden van hun gemeenschap aan de academische trots is niet beperkt tot de verlossing van belangrijke momenten in de geschiedenis, maar vind bemoediging in permanente mechanismen van het geheugen universiteitsgebouw voor de toekomst. Dit is de traditie niet te vervangen, maar om een ​​met redenen omkleed in de symbiose tussen theorie en praktijk uit te vinden.

Locaties

  • São Paulo

    Campus São Paulo Rua Carolina Fonseca, 584 Itaquera • São Paulo/SP, , São Paulo

    Vragen