Keystone logo
Universidade Católica Portuguesa Diploma in Portugese Studies
Universidade Católica Portuguesa

Diploma in Portugese Studies

Braga, Portugal

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4.065 / per year *

Op de campus

* plus de registratiekosten

Invoering

De bacheloropleiding Portugese studies is een onderwijsvoorstel dat openstaat voor de dynamiek van de hedendaagse wereld. Het is samengesteld uit vijf grote wetenschappelijke gebieden: taalkunde, vreemde talen, literatuurwetenschap, klassieke studies en culturele studies. Enkele onderscheidende kenmerken: openheid voor de Lusophone en universele literaire ruimte; de studie van de culturele identiteit van Europa; benadering van nieuwe culturele horizonten en technologische toepassingen; optie voor een consistent vergelijkend perspectief op de verschillende gebieden.

Dit is een opleiding die de student voorbereidt op de uitoefening van een beroep op gebieden die een brede opleiding impliceren, namelijk beroepsoefening met kritische discoursanalyse, tekstkritiek, tekstredactie, taalkundige advisering en revisie, culturele advisering, taaltechnologieën, de onderwijzen en leren van de Portugese taal.

Studenten van deze cursus kunnen studies volgen aan de FFCS op masterniveau in digitale communicatie, Portugees als vreemde/tweede taal en toerisme.

Waarom Portugeesstudies?

De graad in Portugese Studies is een wetenschappelijk gebied met een enorm potentieel, rekening houdend met Portugeestaligen. Het heeft tot doel een up-to-date wetenschappelijke opleiding te bieden, open voor de dynamiek van het hedendaagse tijdperk, op het gebied van talen, taalkunde, Portugese literatuur, geheugen en Europese culturele identiteit, met een openheid voor de Lusophone en universele ruimte, zonder de omringende gemeenschap vergeten.

De nabijheid van de instelling tot de gemeenschap dwingt haar tot aandacht voor haar behoeften, namelijk door het personeel voor te bereiden op de samenleving, door middel van een passende wetenschappelijke, professionele, ethische en deontologische opleiding, geïnspireerd door de sociale leer van de kerk.

Door de geschiedenis heen heeft de faculteit de voorkeur gegeven aan de vorming van mensen die gekwalificeerd zijn voor een toegewijde sociale interventie, trouw aan de culturele waarden van de nationale gemeenschap en respect voor de menselijke persoon.

leerplan

Over de school

Vragen