Keystone logo
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Invoering

De instelling brengt in zijn geschiedenis van bijna 50 jaar, bezorgdheid over de bouw van de kennis van hun academische, en bereid zijn om het leerproces te stroomlijnen. Bedreven in de moderne opvatting van het onderwijs dat het maatschappelijk belang waardeert, respecteert individuele verschillen en bevordert de collectieve actie en interdisciplinaire projecten, binnen een universum gekenmerkt door het verrijken van coëxistentie van de culturele diversiteit.

De Univille erkent dat zijn perspectief verhoogt wanneer respecteert en accepteert verschillen. Meervoud als het leven, begrijpen dat een omgeving met een diversiteit van ideeën, culturen, overtuigingen en kennis biedt balans en mogelijkheden universum.

De universiteit meent dat de wijsheid wordt verworven in de tijd, in het overwinnen van de uitdagingen en de overdracht van kennis, zodat het de mensen aanmoedigt om hun ervaringen te leven en ontdek de overvloed aan kennis die in elk opzicht.

De Univille, elke dag, moedigt mensen te ontmoeten en hun doelen te bereiken. Begrijpt dat alles heeft zijn reden van bestaan ​​en, door de diversiteit van ideeën en culturen, gelooft hij dat mensen kunnen ontdekken en bouwen hun ware doel.

De universiteit overweegt de vorming van het college om doctoraat en is de enige universiteit in het noorden van Santa Catarina. In de 50 jaar van de geschiedenis, heeft zijn rol als referentie in het onderwijs en als advies over de vorming van de belangrijkste uitdagingen van de lokale gemeenschap geconsolideerd.

Schrijf Univille u ook!

Missie, Visie en principes

Missie

Bevorderen humanistische en beroepsopleiding referentie voor de samenleving, die werkzaam zijn in het onderwijs, onderzoek en uitbreiding en een bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling.

Uitzicht Het is nationaal erkend als een community college, duurzame, innovatieve, geïnternationaliseerde en referentie in het onderwijs, onderzoek en uitbreiding.

Institutionele waarden en beginselen

Burgerschap: zelfstandigheid, betrokkenheid, motivatie, welzijn en verantwoordelijke democratische participatie te bevorderen persoonlijke en sociale ontwikkeling.

Integratie: samenwerking en gezamenlijke actie met de interne en externe gemeenschappen op te bouwen van het algemeen welzijn.

Innovatie: de kracht te genereren en te transformeren wetenschappelijke kennis naar duurzame oplossingen voor interne en externe omgeving draagt ​​bij aan de sociaal-economische ontwikkeling.

Verantwoordelijkheid voor het milieu: het beheer van de middelen en acties inzetten voor de ecologische balans ten gunste van een betere kwaliteit van leven.

Doelen

Produceren en verspreiden van wetenschappelijke, technologische, artistieke en culturele gericht op sociaal welzijn. Innoveren verantwoorde, om de toegankelijkheid en het verblijf van de student in de instelling uit te breiden. Ondernemen acties die het management om de kwaliteit van het beroepsleven te verbeteren. Integreren van nieuwe concepten en technologieën voor educatieve processen, onderzoek en uitbreiding. Ontwikkelen en verbeteren van de kritische, onderzoekende en interactieve geest met de interne en externe gemeenschappen.

Locaties

  • Joinville

    R. Ministro Calógeras, 439 - Centro Joinville - SC, , Joinville

    Vragen