Keystone logo
Universidade de Franca (UNIFRAN)

Universidade de Franca (UNIFRAN)

Universidade de Franca (UNIFRAN)

Invoering

Meet Unifran

Geschiedenis

Unifran: kijk op een korte geschiedenis van de groei, prestaties en succes van de Unifran werd in 1970 opgericht door twee ondernemers onderwijs, Abib Salim Cury en Clovis Eduardo Pinto Ludwig. Met het succes van de onderneming, heeft haar cursussen uitgebreid om de integratie van de Pestalozzi School en de Faculteit der Wijsbegeerte van de Athenaeum Francano, vijf jaar later. In 1994 worden de aangeboden cursussen en de interne administratieve organisatie getransformeerd aan de Universiteit van Franca door Ordinance No. 1275, gelet op de CFE conclusie No. 615/94.

Daarna, de groei van de instelling werd gegeven in het kader van dit perspectief dat Frankrijk en de regio hebben geprofiteerd van zijn invloed. Verwelkomen duizenden studenten uit verschillende delen van het land, Frankrijk de status van een service provider, evenals een belangrijk centrum schoenen toegevoegd. De stad, nu universiteit, zag worden verhoogd tot het hoger onderwijs de praktijk, onderzoek, voorlichting en dienstverlening aan de gemeenschap, dankzij de wetenschappelijke aspecten van de opleiding excellence, die positief in hun economische, politieke en sociale indices bemoeid.

Sinds de oprichting tot vandaag, wordt gekenmerkt door een instelling voor hoger onderwijs naar de toekomst, altijd streven naar modernisering van de infrastructuur, bibliotheekcollecties en educatieve methodieken.

Het jaar 2013 werd gekenmerkt door een belangrijke stap in de toekomst en excellentie: Unifran werd een deel van Zuid-Educational Cruise, de vijfde grootste groep in het onderwijs in het land, dat bestaat uit instellingen die de beste officiële academische indicatoren College houden Cruzeiro do Sul, São Paulo / SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo / SP; University Center Module, Caraguatatuba / SP; University Center van het Federale District, Brasília / DF; Universiteit van São Paulo, São Paulo / SP; College Doel High Standard, Franca / SP; Carrière gebaseerd Franca, Franca / SP; Universiteit van Franca, Franca / SP; College San Sebastian, San Sebastian / SP; College Doel San Sebastian, San Sebastian / SP; Faculteit Caraguatatuba, Caraguatatuba / SP; het Universitair Centrum Onze Lieve Vrouw van het mecenaat, Salto en de ITU / SP; College CEUNSP, Salto / SP, universiteit Itu, Itu / SP College en Salto, Salto / SP.

In 1975, de universiteit hadden 400 studenten. Vandaag de dag zijn er meer dan 16.000, verdeeld over de undergraduate opleidingen, technologische, afstand, specialisatie, master en doctoraat, dat alle terreinen van menselijke kennis. In haar 40-jarige geschiedenis, heeft het meer dan 43.000 professionals getraind. Het herbergt meer dan 500 leraren waarvan de titels meer dan 60% van de meesters en artsen.

Cruzeiro do Sul Educacional

De Cruzeiro do Sul Educacional werd opgericht in 1965 en bestaat momenteel uit het College Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Module centrum universiteit, Caraguatatuba - SP; University Center van het Federale District, Brasília - DF, City University van São Paulo, São Paulo - SP; Universiteit van Franca, College High Standard en College CTEC in Franca - SP en, meer recentelijk, de San Sebastian College, College Goal San Sebastian - San Sebastian - SP en de Faculteit Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP.

Het strategisch voordeel van de groep is het feit van het werken met instellingen, merken en verschillende posities als de specifieke markten en de kenmerken van de steden waar zij stelt onderwijsinstellingen. Alle instellingen hun identiteit te behouden, zonder het opgeven van de ethische principes en idealen van het onderwijs dat de acties van de Zuid-Educational Cruise, wat zich vertaalt in een aantal van de beste academische indicatoren onder Braziliaanse onderwijsinstellingen begeleiden.

- Top merken in de eerste Foreign Institutional Evaluatie van het Ministerie van Onderwijs - MEC. - De beste loop van Beeldende Kunsten in São Paulo in de Nationale Enquête van de prestaties van leerlingen - Enade. - Top vakken in de Sociale Wetenschappen van Brazilië in het Nationale Onderzoek van de prestaties van leerlingen - Enade. - Beste Production Engineering cursussen in São Paulo in de Nationale Enquête van de prestaties van leerlingen - Enade. - Beste Fysiotherapie loop van Sao Paulo in de Nationale Enquête van de prestaties van leerlingen - Enade. - Beste Geografie van Brazilië cursus bij Nationaal Onderzoek van de prestaties van leerlingen - Enade. - De beste loop van de geschiedenis van de Nationale Enquête van de prestaties van leerlingen - Enade. - Medische biologie: de hoogste rating in het MEC. - Medisch: alleen loop van São Paulo erkend met maximale concept. In Brazilië, een pionier lid van de Global Health Learning oportunities - Ghlo, een consortium opgericht door de American Association of Medical Colleges. - Best undergraduate programma, volgens de CNPq. - Toename van het aantal wetenschappelijke publicaties in ISI Web of Science. - Beste goedkeuring rating in OAB-DF onderzoek. - Beste plek in de Enade, noordkust van São Paulo. - Meer dan 200 lijnen van het geïnstitutionaliseerde onderzoek. - 66 onderzoeksgroepen in CNPq geregistreerd. - 04 doctoraal en 11 masteropleidingen. - 51 beurzen voor Wetenschappelijk Initiation CNPq.

Dergelijke kenmerken en prestaties zijn het resultaat van een toegewijde, gestructureerde en gedeeld beheer tussen de oprichtende leraren, leden van de academische gemeenschap en erkende markt professionals.

Differentiëlen en kwaliteitsindicatoren

• behoort tot één van de grootste educatieve groepen in Brazilië: Cruzeiro do Sul Educacional. • Uitstekende indicatoren fysiotherapie, Voedsel en esthetiek en cosmetica zijn rang 5 in MEC. Geneeskunde is bevoegd eindconcept 5 commissie. • 20 sterrenhemel cursussen in de Student Guide 2015, het toevoegen van 62 sterren. • Markeer de University Ranking Sheet - RUF 2014: Biogeneeskunde behoort tot de top 10 cursussen in Brazilië (private en publieke instellingen) en in de 2e plaats onder private landelijk. Fysiotherapie is de 5e plaats in São Paulo tussen privé. • Duizenden afgestudeerden met vooraanstaande posities in de arbeidsmarkt. • US patent innovatieve molecuul dat wordt toegepast in medicijnen, uitslagen Farmacie onderzoeksgroep.

Locaties

  • São Paulo

    Av. Dr. Armando Salles Oliveira, 201 Pq. Universitário / Franca, SP, , São Paulo

    Vragen