Keystone logo
Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Invoering

De Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul , UFRGS (Federale Universiteit van Rio Grande do Sul) is een eeuwenoude onderwijsinstelling die nationaal en internationaal erkend is. Het is gecentreerd in Porto Alegre - de hoofdstad van de staat Rio Grande do Sul - en biedt academische programma's uit alle verschillende kennisgebieden, voor alle onderwijsfasen, variërend van basisschool tot graduate school.

De kwalificatie van haar faculteit, die voornamelijk bestaat uit houders van master- en doctoraatsdiploma's, de voortdurende actualisering van de infrastructuur van laboratoria en bibliotheken, de toename van studentenbijstand, evenals de prioriteitstelling van haar nationale en internationale betrokkenheid zijn beleid in constante ontwikkeling.

Meer dan 30 duizend mensen circuleren in de faciliteiten op zoek naar een van de top 10 van meest gekwalificeerde opleidingen in Brazilië. Dit, in combinatie met zijn toonaangevende onderzoeksprogramma's en expressieve gemeenschapsbereik, geeft UFRGS de mogelijkheid om tot de beste universiteiten van het land te behoren.

Als openbare instelling die toegewijd is aan het dienen van de gemeenschap en het bouwen van haar toekomst met een kritisch bewustzijn, respecteert UFRGS diversiteit, geeft prioriteit aan innovatie, en bevestigt bovenal haar toewijding aan onderwijs en verspreiding van kennis, geïnspireerd door idealen van vrijheid en solidariteit.

Locaties

  • Porto Alegre

    Av. Paulo Gama, 110, 90040-060, Porto Alegre

    Vragen