Keystone logo
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Invoering

Al meer dan 40 jaar, het Ibirapuera Universiteit biedt een solide basis van de ervaring die is opgedaan in het verleden, het heden werkelijkheid praktijk en aandacht voor toekomstige mogelijkheden om zijn professionals op te leiden.

Het doel is om leiders te trainen: degenen die in staat zijn om veranderingen te bedenken en oplossingen voor te stellen.

De jaren van de geschiedenis blijkt dat duizenden studenten, medewerkers en docenten zijn betrokken bij een innovatief educatief project gericht op de training leiders, gebaseerd op de eisen van de markt en sociale waarden.

Voorbeelden die getuigen van de pedagogische kwaliteit aangeboden door de Universiteit Ibirapuera overvloed. Deze omvatten de investeringen en de prikkel gemaakt om het gebied van wetenschappelijk onderzoek, een van de pijlers van de universitaire activiteiten. De instelling handhaaft groepen gevormd door gecertificeerde docenten onderzoekers van de Nationale Raad voor Onderzoek en Technologie (CNPq).

We kunnen ook wijzen op cursussen van de Master in de Rechten en Tandheelkunde, zowel aanbevolen door de Capes.

Het is nog steeds mogelijk om te spreken van maatschappelijke verantwoordelijkheid door het verstrekken van gratis zorg aan mensen met lage inkomens in de klinieken van de Universiteit.

Nadruk op Ibirapuera University bezorgdheid met de vorming van de student, kunnen we vermelden dat de instelling investeert in innovatieve onderwijs en biedt studenten evenals undergraduate opleidingen, technologische opleidingen en uitbreiding met interdisciplinaire visie van humanistische en algemeen onderwijs.

Of het is ook de leider van de toekomst. De universiteit Ibirapuera is klaar om u te helpen zorgen voor academische en professionele leven succes.

Locaties

  • São Paulo

    Av. Interlagos, 1329 - Chácara Flora, São Paulo - SP, 04661-100, Brazil, , São Paulo

    Vragen