Keystone logo
Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Invoering

de UNIFENAS

De universiteit José do Rosário Vellano - UNIFENAS, bedacht en opgericht door Professor Edson Antonio Velano, begon zijn geschiedenis in 22 mei 1972, toen de eerste cursussen werden toegestaan. De International College van Alfenas regio in 1988, nu genaamd Universiteit van Alfenas - UNIFENAS erkend bij decreet 605/88 van 13/12/1988 het ministerie van Onderwijs - MEC, gepubliceerd in het Federal Staatsblad op 15/12 / 1988 (pagina 24456).

In 1993 heeft de Bank begon uit te breiden met de uitvoering van andere campussen. Vandaag de dag, de UNIFENAS aanwezig in Alfenas, Belo Horizonte, Campo Belo, Divinópolis en Varginha. Het biedt bachelor-, postdoctorale opleidingen lato en sensu (master erkend door CAPES / MEC), residency in diverse specialiteiten en uitbreiding cursussen in de klas methoden en afstand.

Er zijn vijf campussen met speciaal ontworpen en uitgerust met geavanceerde technologie faciliteiten, gelieerd aan human resources, zet UNIFENAS in een prominente positie in de Braziliaanse educatieve scenario.

In Alfenas, het Universitair Ziekenhuis van Alzira Velano UNIFENAS, geopend in 1992, het is een centrum van het leven, het werken in de zorg, onderwijs en onderzoek. Gecertificeerd Teaching Hospital door de ministeries van Volksgezondheid en Onderwijs, presteert op gemiddeld 30 000 procedures per maand, ten dienste van de patiënten in Alfenas en andere steden in de regio, een geschatte bevolking van bijna een miljoen inwoners.

Het is een regionale referentie in de zwangerschap het risico, trauma, neurochirurgie, neonatale intensive care, hemodialyse, spraak. Je hebt Bank of oculaire weefsels en voert het afvangen en hoornvliestransplantatie chirurgie De Alzira Velano is een ziekenhuis complex dat bestaat uit klinieken, instituten en klinieken.

Het Centrum voor Onderwijs en Gezondheidszorg Community - CEASC - Faculteit der Geneeskunde UNIFENAS in Belo Horizonte, wordt geconfronteerd met de klinische zorg van de patiënten op het niveau van secundair Gezondheidszorg - in specialiteiten médicas- dat zich uitbreidt en diversifieert omgevingen onderwijzen en leren van academische Onder de agentschappen om het onderwijs, onderzoek en de uitbreiding te ondersteunen, stand-still Dental Clinics; Fysiotherapie klinieken; Klinische Psychologie; Klinische logopedie; Pro-Smile Center (voor de behandeling van patiënten met craniofaciale misvormingen en een gespleten lip en verwondingen, evenals de ogen implantaten, neus en oor); Eye Institute; Centers of rechtshulp en justitiële; Junior bedrijven; Veterinaire en Farms Experimental ziekenhuis.

Dit alles, met een faculteit goed gekwalificeerde door middel van strikte zin graduate (master en doctor) en gedifferentieerde lesmethoden effectieve bijdrage leveren aan de opbouw van kennis professionals afstuderen aan UNIFENAS.

Geloven dat alle kennis voordelen voor de samenleving zou moeten brengen, heeft de instelling een belangrijke generator van banen voor de staat Minas Gerais geworden.

Zo UNIFENAS, gedurende haar bestaan, gebaseerd op communautaire belang van de acties en projecten, een goede aansluiting tussen onderwijs, onderzoek en uitbreiding, volgt zijn baan, is vastbesloten om haar maatschappelijke opdracht, het bevorderen van wetenschap, technologie, gezondheid, humanisme, competentie en toewijding.

UNIFENAS. Kennis voor het leven!

Locaties

  • Alfenas

    Alfenas, Brazilië

Opleidingen

Vragen