Keystone logo
Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Invoering

Missie, Visie en Waarden

De Methodist begeleiden hun educatieve activiteiten begeleid door een filosofie over het christelijke principes en het streven naar de bouw van burgerschap.

Missie

Inspraak heeft bij de vorming van de mensen, de uitoefening van de macht te beïnvloeden en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het leven, gebaseerd op kennis en ethische waarden.

Uitzicht

Schrijf educatieve referentie in het bouwen van een lerende gemeenschap, nationaal en internationaal erkend voor de kwaliteit van diensten en maatschappelijke relevantie, met flexibele, creatieve en innovatieve praktijken.

Kernwaarden

Kritisch bewustzijn van de ontwikkeling van de werkelijkheid; Het ontwikkelen van gevoel voor rechtvaardigheid en solidariteit, en de praktijk, met inbegrip van arbeidsverhoudingen; Reflectieve praktijk gericht op de omvang van de christelijke spiritualiteit; Het ontwikkelen van het bewustzijn van de maatschappelijke en individuele belangen zijn even belangrijk om de balans van de sociale betrekkingen; Innovatie en creativiteit ondergeschikt aan ethiek, de bouw en de socialisatie van kennis.

Geschiedenis

De inzet voor het onderwijs is het werk van de Methodistische Kerk van de stichting van de eerste methodistische onderwijsinstelling, de Kingswood School in Engeland in 1748 gemarkeerd. In de afgelopen 255 jaar is deze educatieve roeping ook tot uiting in Brazilië, waar diverse onderwijsinstellingen Methodist nemen meer dan een eeuw van ononderbroken activiteit.

De geschiedenis van de Methodist Universiteit van São Paulo is opgespoord voor meer dan 70 jaar sinds de oprichting van de Faculteit Godgeleerdheid van de Methodistische Kerk in Sao Bernardo do Campo, in 1938. In die tijd had de Methodistische Kerk gewoon samenvoegen twee theologische opleiding centra, gevestigd in Minas Gerais en Rio Grande do Sul. Het was van belang voor de nieuw gecreëerde college - de eerste gebouwd in de gemeente São Bernardo do Campo - aanwezig is in een gebied dat werd geconfigureerd als een van de belangrijkste centra van was sociale, politieke en economische van het land.

Om de betrokkenheid bij het onderwijs, in de jaren '40 ondertekend te versterken, de instelling ging voor een meer gedurfde project, in harmonie met hun educatieve roeping. De aanwezigheid van professionele en gekwalificeerde leraren en adequate infrastructuur kon de versterking van haar opname in de nationale academische wereld. Dus, in 1970, werd het gemaakt IMS - Methodist Instituut voor Hoger Onderwijs.

Met de consolidatie van het onderwijsprogramma en de voortreffelijkheid bereikte de afgelopen jaren, heeft IMS geïntegreerd tot de meest prestigieuze instellingen voor hoger onderwijs van het land. Dit liet in 1997, veroverde de Universiteit van de status, het verhogen van het aantal hogescholen en cursussen aangeboden. Vandaag de dag, de Methodisten heeft drie campussen in São Bernardo do Campo (Rudge Ramos, Vergueiro, Plateau). Er zijn meer dan 117.000 vierkante meter van het totale gebied, met een groot groen gebied omvat. De Methodist heeft ongeveer 70 ruimten tussen laboratoria, moderne experimentele en klinische agentschappen, zodat studenten de verworven kennis in de klas, maar ook bibliotheken en zalen verspreid over drie campussen van de universiteit in de praktijk kunnen brengen.

Locaties

  • São Paulo

    São Paulo, Brazilië

Vragen