Keystone logo
Universidade Metodista de São Paulo (UMESP) Economische Wetenschappen
Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Economische Wetenschappen

São Paulo, Brazilië

8 Semesters

Portugees

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Over de cursus

Metodista's cursus Economische Wetenschappen behaalde graad 4 (op een schaal van 1 tot 5) in de laatste MEC-beoordeling en tracht professionals op te leiden die zich inzetten voor de studie van de Braziliaanse realiteit en zich bewust zijn van het belang van de onderlinge relaties die economische fenomenen verbinden met de sociale en , in het bijzonder van haar rol als bemiddelaar van deze betrekkingen. Op deze manier krijgen studenten een gedegen theoretische, historische en instrumentele vorming.

Volgens de filosofie van de instelling probeert training techniek te combineren met ethiek en studenten voor te bereiden op werk in verschillende gebieden van de publieke of private sector. De opleiding, met avondonderwijs, kan in vier jaar worden afgerond.

Bronnen

De cursus heeft klaslokalen met multimediabronnen, ergonomische stoelen en simulatie- en onderzoekssoftware, evenals geautomatiseerde laboratoria met toegang tot internet en tot de database van soortgelijke instellingen. Studenten hebben ook toegang tot de uitgebreide en actuele collectie van de Bibliotheek.

Bovendien maakt het Economisch Observatorium integraal deel uit van de cursusactiviteiten en wordt het door professoren en studenten gebruikt bij het uitvoeren van onderzoeksprojecten en bij het toepassen van veldonderzoek.

De professional

Je bent in staat studies, onderzoeken, analyses, rapporten, adviezen, expertises, arbitrages, rapporten, schema's en certificaten uit te voeren over aangelegenheden in je vakgebied, evenals het plannen, uitvoeren, begeleiden, begeleiden en assisteren van werkzaamheden die verband houden met economische activiteiten of financiële investeringen in openbare, particuliere of gemengde ondernemingen, om een verbetering of behoud van economische prestaties te verkrijgen.

Arbeidsmarkt

De econoom in de publieke sector houdt zich bezig met macro-economische kwesties zoals inflatie, industriebeleid, overheidstekort, wisselkoers en fiscaal beleid. In de particuliere sector concentreren de prestaties zich op micro-economische aspecten zoals productiekosten, prijsstelling en financiële operaties. In de publieke sector is het werk op het gebied van budgettering, financiën, analyse van de situatie en advies over het inhuren van personeel en het kopen van materialen. In de private sector liggen kansen in bijvoorbeeld de financiële markt, onderzoeksinstituten, advies- en adviesbureaus, industrie, agribusiness, handel, dienstverlening, universiteiten en klassenorganisaties en buitenlandse handel.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in Economics and Management
  • Prague, Tsjechië
 • Dubbele graad in economie + bedrijfsanalyse
  • Córdoba, Spanje
  • Seville, Spanje
 • Bachelor in internationale economie en commerciële diplomatie
  • Riga, Letland