Keystone logo
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Invoering

De inzet voor regionale ontwikkeling die door de Universiteit Vale do Rio Doce (Univale) wordt weerspiegeld in haar activiteiten. Dagelijks, Univale werkt om de gemeenschap behoeften te voldoen, bevestiging van zijn identiteit Community College. Dat is hoe ze in aanmerking komt als een partner van de lokale productieve sector voor de bevordering van de sociale, economische en ecologische duurzaamheid.

Sinds haar oprichting in 1967, toen het nog Univale Minas embryo Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) is aanwezig in de bouwgeschiedenis van de instelling voor hoger onderwijs (HOI). De Univale weerspiegelt het bereiken van de gewenste droom voor een lange pioniers die, met de ogen op de toekomst, in staat waren om een ​​geconsolideerde universiteit in de regionale scenario geven.

Onderwijs, onderzoek en uitbreiding zijn de basis van Univale die altijd is gericht op de opleiding van geschoolde werknemers op de arbeidsmarkt. Het aanbieden van een academische structuur in lijn met deze doelstelling, de Univale onderhoudt meer dan 27 undergraduate programma's, het aanbieden van uitbreiding cursussen en graduate brede zin.

De Univale heeft nog steeds twee masteropleidingen. De MSc in Biological Sciences, gelanceerd in 2005, heeft als gebied van concentratie Immunopathologie van infectieziekten en parasitaire aandoeningen. Maar de Meester van Ruimtelijke Integrated Management weerspiegelt de avant-gardistische visie op Univale door middel van een baanbrekende interdisciplinaire aanpak en uniek in het land, in 2008 gelanceerd.

Altijd aandacht voor de regionale behoeften, is een bemoedigende Univale Universiteit van sportieve en culturele vorming, altijd gericht op regionale aspecten om de groei te bevorderen. Met projecten en communautaire actieprogramma's en diensten, de Univale draagt ​​bij aan de aanleg van een weg die leidt naar de transformatie van de werkelijkheid.

Locaties

  • Governador Valadares

    Rua Juiz de Paz José Lemos, 279 - Bairro Vila Bretas - CEP: 35030-260, , Governador Valadares

    Vragen