BSc in Food Production Management
Piacenza, Italië
DUUR
3 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
07 May 2025
EERSTE STARTDATUM
Sep 2025
COLLEGEGELD
EUR 8.500 / per year *
STUDIE FORMAAT
Op de campus
* for non-EU residents | €6360 for EU residents per year
toelatingen
Beurzen en financiering
leerplan
De eerstejaarscolleges behandelen de fundamentele statistische, fysische, chemische, fysiologische en genetische concepten door middel van lessen en praktische sessies.
In het tweede jaar maken de studenten kennis met toegepaste studies op het gebied van microbiologie, agronomie van gewassen, teelt, veehouderij en welzijn, agrofoodeconomie, voedseltechnologie, traceerbaarheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en certificering. In het derde jaar zal het programma zich verbreden om een algemene basis te bieden voor de belangrijkste kenmerken van de Italiaanse veehouderij (granen, tomaten, wijn, kaas en vleeswaren).
Het Degree-studieprogramma omvat ook een bedrijfsstage en de indiening van een eindscriptierapport die zowel het vermogen van de student vergroten om de geleerde methodologieën als de opgedane kennis toe te passen op concrete situaties.
Total ECTS: 180
First Year
- Toegepaste statistiek en natuurkunde
- Chemistry
- Plantenfysiologie en genetica
- Biochemistry
- Toegepaste agronomie en tuinbouw
- Food Economics
Second Year
- Toegepaste agrovoedingsmicrobiologie
- Food Technology
- Crop Protection
- Animal Science
- Duurzaamheid & Voedselrecht
- De Wijnroute
- Toegepaste wijnbouw
- Toegepaste Enologie
- Geïntegreerde wijngaardbescherming
Third Year
- Food Safety
- Hub voor kaas en gezouten vlees
- Melk, vleesproductie en technologie
- Microbiologie van zuivel- en vleesvoeding
- Tomaten-, Pasta- en Bakkerijhub
- Plantaardige productie en technologie
- Graankorrels, verwerking en technologie
- Gratis programma's
- Stage en eindexamen
Programma resultaat
Toegekend diploma: diploma in voedingswetenschappen en -technologie
Programma collegegeld
Carrièremogelijkheden
Het programma biedt kennis en vaardigheden voor studenten die gericht zijn op het beheren van de verschillende niveaus van de agrovoedingsketens (inputleveranciers, boerderijen, voedselverwerkers, handelaars en detailhandelaren, en ondersteunende organisaties), vooral in die situaties waarin interacties langs de waardeketens vertegenwoordigen een succesfactor voor het verbeteren en behouden van de kwaliteit, duurzaamheid en vooral de marktprestaties van producten.
Dit programma geeft toegang tot graduate programma's: bijvoorbeeld onze Master of Science in Agricultural and Food Economics, of een Master in Viticulture and Enology.