Keystone logo
Université Pierre et Marie Curie (UPMC) BSc in Electronic Engineering
Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

BSc in Electronic Engineering

Paris, Frankrijk

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

BSc in Electronic Engineering

&nbsp

Dit gebied biedt een multidisciplinair onderwijs in de elektronica in al zijn aspecten en haar toepassingen. De leer een basis analoge en digitale elektronika, die voor het begrip van de studie van verschillende elektronische systemen. Dit geeft studenten de mogelijkheid om vitale kennis te verwerven in de informatica, wiskunde en natuurkunde dat complementair is aan het onderwijs in de elektronica.

&nbsp

&nbsp

Kansen


Verdere studies

In aanmerking te komen voor de graad van een wetenschappelijke master in engineering met een elektronica-element te UPMC, maar ook voor andere gespecialiseerde masters in de elektronica, informatica, toegepaste natuurkunde en techniek in Frankrijk, de hele Europese Unie en Zwitserland.Het gebied van de elektronica maakt het ook mogelijk een om, voer op basis van eerdere kwalificaties, bepaalde technische scholen.


Professionele integratie

Door middel van beroepsopleiding.

&nbsp

Organisatie

Het gebied van de elektronica is opgebouwd rond een gemeenschappelijke kern van gevolgde cursussen door onderwijs-eenheden (TU) voor uw opleiding, vrije vakbonden en de taal TU's.

- Gemeenschappelijke kern van de TU: 81 ECTS in de elektronica, maar ook in de informatica, wiskunde en natuurkunde voor een compleet wetenschappelijk programma gericht op elektronica.

&nbsp

- Programma van de studie TU: 24 ECTS aan direct studies in de richting van de domeinen van toepassing van de elektronica naar de smaak en de plannen van elke student.

- Gratis TU's: 9 ECTS vrij gekozen op basis van wat kan worden ondergebracht in je rooster.

- Taal TU: 6 ECTS in het Engels of een andere taal. Drie referentie-opleidingen, zodat een samenhangend geheel van TU's, worden aangeboden.

De elektronica en natuurkunde programma biedt een specialisatie op het gebied van telecommunicatie, instrumentatie en micro-elektronica.

De elektronica en mechanica-programma is bedoeld voor studenten die zich willen richten op automatisering, robotica en procescontrole.

De elektronica en informatica-programma is bedoeld voor studenten die willen een gemengd programma van de studie die leidt tot studies gericht op de industriële verwerking van gegevens, architectuur en het ontwerp van geïntegreerde schakelingen te volgen. Tijdens L2, het onderwijs is vooral gebaseerd op de basisprincipes en fundamentele noties en een kennismaking met een van de opleidingen wordt aangeboden.Tijdens L3, ontwikkelen studenten hun kennis in elektronica en zijn gespecialiseerd in een programma van studie.

Level L2

Lesgeven is vooral gebaseerd op de basisprincipes en fundamentele noties en een kennismaking met een van de opleidingen wordt aangeboden.

Level L3

Verdieping van kennis in elektronica en specialisatie in een programma van studie.

&nbsp


Goed doelpubliek

- Inwerkingtreding L2 staat open voor studenten die een opleiding gedaan in wiskunde, zijn informatica, mechanica, elektronica (MIME) en natuurkunde, chemie, mechanica, elektronica (PCME) in de integratie cyclus bij UPMC, of ​​die verricht gelijkwaardig programma van de studie in een andere inrichting.

- Entry op niveau L3 gaat uit van de overname van niveau L2, zowel op UPMC of een andere universiteit.Studenten die hebben gedaan een of twee jaar van voorbereidende klassen voor de grandes ecoles, kunnen houders van een TU Delft en BTS en studenten die een multidisciplinair wetenschappelijk programma van de studie gedaan na het baccalaureaat in te voeren op niveau L2 of L3 na de indiening van het onderzocht.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in Electrical & Electronic Engineering
    • Eindhoven, Nederlanden
  • Bachelor of Science in elektronica en communicatietechniek
    • Cospicua, Malta
  • BSc in elektronische en communicatietechniek
    • Turin, Italië