Keystone logo
Université Pierre et Marie Curie (UPMC) BSc in International Program in Life Science
Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

BSc in International Program in Life Science

Paris, Frankrijk

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

BSc in International Program in Life Science

&nbsp

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om het tweede semester van L3 (S6) voort te zetten aan de universiteit van Montreal. Door te zorgen voor een pedagogische cursus (in het Frans) vergelijkbaar met die aangeboden op UPMC, het programma stelt studenten in staat om gemakkelijk te ervaren internationale mobiliteit, om nieuwe werkmethoden te ontdekken of om het semester te breiden met een stage in onderzoekslaboratoria in Canada. Het programma maakt het ook mogelijk studenten om hun pedagogische cursus in een gebied van persoonlijk belang zijn met betrekking verbeteren om beter voor te bereiden hun inkomende meester.

&nbsp

Dit internationale programma is opgebouwd uit vakken uit de Life Science Bachelor 's degree.

&nbsp

De objectiviteit van de e mate dit bachelor is om studenten een solide wetenschappelijke kennis te verwerven voor een echt begrip van de levende dingen.Dit houdt ook de leer van biologie en de algemene organisatie van het dier en plantenrijk alsmede de werking van organismen van het moleculaire niveau geïntegreerde biologische systemen. Onderwijs is ontworpen om fundamentele concepten en de leer van methodologische instrumenten te combineren. Zo vaak als mogelijk, worden actuele thema's in onderzoek en de toepassingen gepresenteerd. Doelstellingen ook waaruit blijkt dat een goed begrip van de levende wereld wordt gedaan door middel van een multidisciplinaire aanpak, zodat studenten de instrumenten en concepten die hen in staat om diagnostische evaluaties te maken en corrigerende maatregelen vast te stellen op alle gebieden van de biologie en het ontwikkelen van kritische analyse van de zorgen van de de samenleving in relatie tot de biologie (klonen, GGO's, gezondheid, milieu).

&nbsp

&nbsp

Competentie

Vaardigheden op het gebied

&nbsp

  • kunnen instellen van een experimentele als respons op een biologisch probleem
  • weten hoe te gebruiken en analytische en gegevensverwerking gereedschappen aan te passen op verschillende gebieden van de biologie
  • gebruik kunnen maken van de biologie van de studie instrumenten, waaronder bio-informatica en statistische instrumenten

&nbsp

Algemene Vaardigheden

weten hoe ze:

  • lezen en commentaar geven op wetenschappelijke teksten in het Engels
  • onderzoeken en informatie te verzamelen en verifiëren
  • bibliografisch onderzoek uitvoeren in verband met een wetenschappelijk thema
  • definiëren van een wetenschappelijke studie en presenteren die op schriftelijk en mondeling
  • overbrengen wetenschappelijke kennis
  • werken als een team

&nbsp

Kansen


Verdere studies

- Vocational bachelor 's, in het bijzonder UPMC ' s in de biotechnische sector: LPC coder, biohygienics, LiQual, voedselveiligheid bachelor-en een bachelor 's in het water middelen en de kwaliteit in de omgeving.

- Inwerkingtreding derde jaar op concurrerende examen of toepassingen bij de bouw van scholen, veterinaire scholen, business schools, de Écoles normales Superieures (ENS).

- Concurrerende examens voor openbare diensten (categorieën A en B).

- Na het derde gevalideerde jaar, voortgezet onderwijs met een wetenschap en technologie master in de moleculaire en cellulaire biologie, fysiologie en integratieve
biologie, wetenschappen van het universum, milieu, ecologie.

- Concurrerende examens voor de werving als primaire-leerkrachten op school, gecertificeerde docenten en leraren die geslaagd zijn voor de Agregation * examen.


Carrièremogelijkheden

Deze belangrijke leidt tot technicus en technisch beheer banen in de industrie, gezondheidszorg en farmaceutische industrie, bescherming van het milieu, chemie, cosmetica, parfum, biotechnologie beroepen (productie, verpakking, testen, kwaliteit, marketing). Het kan leiden tot het onderwijs, de werkgelegenheid als de politie technici of ingenieurs, en beroepen in de technologie prognoses en wetenschappelijke en technische informatie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen