We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Universitas Gadjah Mada

Universitas Gadjah Mada

Universitas Gadjah Mada

Invoering

Universitas Gadjah Mada beschouwd als een van de oudste universiteiten in Indonesië en dient als een steunpilaar van educatief ontwaken in Indonesië en beweert een verdediger en verspreider van Pancasila te zijn.

Bij Universitas Gadjah Mada leerlingen een breed scala aan mogelijkheden om creativiteit en innovatie in hun vakgebied te ontwikkelen door de ondersteuning van moderne infrastructuur en informatietechnologie. Als onderzoeksuniversiteit van wereldklasse heeft UGM veel aandacht besteed aan onderzoeksactiviteiten door zowel docenten als studenten te motiveren om hun onderzoek uit te voeren en te publiceren. Bovendien wordt deze inspanning versterkt door de ontwikkeling van 25 studiecentra op verschillende wetenschappelijke gebieden. UGM is uitgerust met enorme middelen van 3.608 docenten en 4.324 medewerkers die zich sterk inzetten om van UGM de beste universiteit en de meest opvallende educatieve referentie in Indonesië te maken.

Introductie van UGM

Universitas Gadjah Mada is een Indonesische openbare Ivy League-onderzoeksuniversiteit in Yogyakarta, Indonesië, opgericht op 19 december 1949. UGM is de oudste en grootste instelling voor hoger onderwijs in Indonesië. De 360 hectare grote universiteit, gevestigd in Yogyakarta, Indonesië, bestaat uit 18 faculteiten, 68 niet-gegradueerde studieprogramma's, 23 diplomastudieprogramma's, 104 master- en specialistische studieprogramma's en 43 doctoraatsstudies.

Het heeft momenteel ongeveer 55.000 studenten, 1.187 buitenlandse studenten en 2.500 docenten. Universitas Gadjah Mada wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze universiteiten in Indonesië.

UGM implementeert een educopolis-gebied, een stap die universiteiten zetten in het creëren van een gunstig klimaat voor de continuïteit van het leerproces. Deze inspanningen worden voortgezet in het kader van het ontwikkelen van multidisciplinaire samenwerkingen en het inspelen op ecologische vraagstukken om de visie van de universiteit te realiseren. Enkele van de stappen zijn het verminderen van vervuiling en uitlaatemissies van voertuigen, ontwikkeling van voetgangers, beperking van voertuigen die de campus betreden, bouw van nieuwe slaapzalen op de campus, ontwikkeling van parkeervakken, groene bomen planten en nog veel meer.

De speciale regio Yogyakarta, waar UGM zich bevindt, is een van de kleinste provincies in Indonesië en staat algemeen bekend als een centrum van de Javaanse cultuur en als een leercentrum. Het heeft 3.400.000 inwoners, van wie 511.000 in de stad Yogyakarta wonen. De aanwijzing als leercentrum wordt gekenmerkt door het bestaan van 120 staats- en particuliere tertiaire onderwijsinstellingen, met een studentenpopulatie van meer dan 300.000.

Visie

Een uitstekende en innovatieve universiteit van wereldklasse zijn, doordrenkt met de culturele waarden van het land, gebaseerd op Pancasila als de staatsideologie en toegewijd aan het belang en de menselijkheid van het land.

Missie

Om onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap uit te voeren, evenals het behoud en de ontwikkeling van kennis die uitstekend en nuttig is voor de samenleving.

Locaties

  • Yogyakarta

    Bulaksumur, 55281, Yogyakarta

Vragen