Keystone logo
Universiti Selangor (UNISEL) Bachelor of Engineering (Hons) mechanische
Universiti Selangor (UNISEL)

Bachelor of Engineering (Hons) mechanische

Shah Alam, Maleisië

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Professional Recognition

  • Technische Raad voor Accreditatie (EAC) - Maleisische Kwalificatie Agency (MQA)

Intake: Januari / juni / augustus

Duur: 4 Jaar

Vergoedingen: -

Toelatingseisen:

  • Stichting in Science van UNISEL / Marticulation Certificate in Physical Science van het ministerie van Onderwijs / particuliere instelling met minstens CGPA 2,00; of - Diploma in Engineering / Wetenschap / technologie of gelijkwaardig document van UNISEL of Public / Private instelling met minstens CGPA 2,00; of - STPM of gelijkwaardig met minstens 3 opdrachtgevers inclusief Wiskunde en Informatica.
  • Andere kwalificatie die georganiseerd door de Maleisische regering en - Preferred kandidaten met Malaysia University Engels Test (MUET) certificaat, zo niet de studenten zijn verplicht om te zitten voor MUET testen tijdens zijn studie aan UNISEL; of - stam- kandidaten geslaagd met graad jayyid en doorgegeven in BahasaMelayu / Bahasa Malaysia (SPM-niveau) of - Australische Middelbaar Kwalificatie Geslaagd in het zuiden Australische Certificate Education (SACE), met een minimum van 50 punten in 5 onderwerpen West Australian certificaat van Onderwijs (Wace) met een minimum gred C; New South Wales Higher School Certificate (NSWHSC) met minimaal 60 punten (BAND 3); of Andere kwalificaties erkend door de Australische Staten zelf - Canadian International Programme (CIMP) / International Canadese Pre University Programme (ICPU) - Ontario Secondary School Diploma (OSSD) met een minimum van 60% merken in 6 onderwerpen; of - Anderen kwalificatie Gred 12 dat erkend door landen / stelt zichzelf

Overzicht

Mechanical Engineering discipline werd eerst ontwikkeld door de toepassing van de fysica en materiaalkunde principes. Het genereren en de toepassing van warmte-overdracht, mechanisch ontwerp, fabricage en productie, Machine Tools en Applied Mechanics zijn de takken van het veld.

Het veld vereist verschillende kernen van werktuigbouwkunde gebieden die mechanica, kinematica, thermodynamica, stromingsleer, warmte-overdracht, materiaalkunde, machinebouw en energie. Werktuigbouwkundigen de kernbeginselen van de kennis toe te passen in het ontwerpen en analyseren van productiesystemen, verwarmings- en koelsystemen industriële apparatuur en machines, auto's, vliegtuigen, waterscooters, robotica, medische apparatuur en nog veel meer.

De Mechanical Engineering curriculum is ontworpen om afgestudeerden met een theoretische onderbouwing, alsmede het ontwerp ervaring op het gebied van thermo-vloeistof, mechanisch ontwerp, productie, materialen en toegepaste mechanica. Het fundamentele aspect van deze kern fundamenten worden bereikt in de eerste en tweede jaar van de studie en de studenten in staat om ze te gebruiken in het ontwerp cursussen en hun ontwerp kennis en vaardigheden te ontwikkelen. De studenten zijn ook verplicht om Industrial Training in het derde jaar van hun studie te ondergaan tijdens de korte semester. De industriële plaatsing in overeenstemming studenten met concurrerende ervaringen voordat de arbeidsmarkt. Deze training geeft ook blootstelling aan zakelijke omgeving, teamwork en andere positieve houding evenals andere overdraagbare kennis en vaardigheden. De industriële blootstelling opent ook hun gedachten van de industriële omgeving om weer in de klaslokalen met tal van mogelijkheden in hun carrière keuze te brengen. In het vierde jaar worden de studenten toegestaan ​​om 4 keuzevakken te selecteren in gebieden waar hun specifieke belangen hebben ontwikkeld. De gebieden zijn Thermo-vloeistoffen, materialen en Design and Manufacturing System. Studenten zijn ook verplicht om Final Jaar Project ondernemen binnen twee semesters in het vierde jaar.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen