Keystone logo
Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Invoering

Over UofCanada


De Universities of Canada in Egypt (UofCanada) is een Canadese campus met Canadese topuniversiteiten met futuristische programma's. Het bevordert een allround actief en divers studentenleven. Het is de eerste International Branch Campus in The New Administrative Capital. Alle gehoste programma's weerspiegelen een mix van internationale ervaringen, docenten en culturen. De Universities of Canada in Egypt moedigen een ondernemende en innovatieve mentaliteit aan door ervaringsleren, ultramoderne faciliteiten en geavanceerde technologie.

Vanaf vandaag organiseert UofCanada de branchcampus van de University of Prince Edward Island (UPEI) voor specifieke undergraduate en graduate studies. Binnenkort sluiten andere Canadese universiteiten zich bij ons aan.


De University of Prince Edward Island (UPEI), gevestigd in Charlottetown, Canada, heeft een lange traditie van academische excellentie die teruggaat tot de 19e eeuw. Het is de thuisbasis van een getalenteerde gemeenschap van docenten en onderzoekers, waaronder zeven 3M Teaching Award-winnaars (de hoogste eer die een professor kan behalen voor lesgeven in Canada) en de prestigieuze Canada Excellence Research Chair in Aquatic Epidemiology.

UPEI-website: href = "https://www.upei.ca/

Elk van de topprogramma's die UPEI aanbiedt via de campus van de Universities of Canada in Egypte, is exact hetzelfde programma als het programma dat wordt aangeboden in Canada. UofCanada-studenten leren hetzelfde Canadese hoogleraarsprogramma door Canadese professoren en studeren af met een wereldwijd erkend Canadees diploma. Deze graad is ook geaccrediteerd in Egypte en erkend door de syndicaten. Bovendien krijgen UofCanada-studenten de kans om naar Canada over te stappen en hun studies in het buitenland voort te zetten; studenten verlaten gewoon hun lessen in Egypte en halen ze naadloos op in Canada.

De Universiteiten van Canada willen de volgende generatie leiders, innovators en wereldburgers inspireren. Het beoogt dit te doen door kwaliteit, innovatie en een geaccrediteerd Canadees curriculum te bieden dat wordt gegeven door ervaren Canadese medewerkers in een gastvrije en levendige omgeving. UofCanada streeft ernaar inclusiviteit, creativiteit en kansen te bevorderen door middel van op maat gemaakte trainingsprogramma's, buitengewone ervaring in de klas en onderzoek waarmee onze afgestudeerden gemeenschapsleiders over de hele wereld kunnen worden.

129971_UofCanada-profile.jpg


Waarom UofCanada

 • CANADESE GRAAD
  Studeer af met een internationaal erkend Canadees diploma zonder Egypte te verlaten
 • PRAKTISCHE ERVARING
  Duik in echte werkervaringen en doe praktijkgerichte werkstudieprogramma's, stages en coöperatieve programma's op
 • STUDIE IN CANADA
  Ervaar het leven in Canada en kies ervoor om na het eerste jaar over te stappen naar de Canadese campus van je universiteit
 • SLIMME CAMPUS
  Geniet van volledig geautomatiseerde klaslokalen, lounges en groene ruimtes
 • UNIEKE PROGRAMMA'S
  Navigeer gemakkelijk door uw carrièrepad met unieke specialisaties die zich richten op marktbehoeften
 • GEZICHT VAN WERELDKLASSE
  Leer van de best gekwalificeerde internationale professoren

129970_IMG_0003-s.jpg

Meer in ons studentenleven

Onze levendige campus biedt studenten het hele jaar door co-curriculaire activiteiten, carrièrediensten, evenementen en verrijkende programma's. We ontwerpen en passen onze programma's aan om studenten talloze kansen te bieden om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun volledige potentieel te bereiken.

Bezoek onze website voor meer informatie over ons studentenleven en de programma's en diensten die zij aanbieden. Je kunt ook een voorproefje van ons leven op de campus zien met de volgende video. Volg deze link voor meer informatie over de woningen van onze studenten .

137950_FAQ.jpg

Bezoek onze website voor aanvullende informatie: href = "https://www.uofcanada.edu.eg/

Bekijk ons op Facebook , Instagram of Twitter !

U kunt ook onze bedrijfsflyer downloaden of een lid van ons team bereiken door te bellen naar 16838 of een e-mail te sturen naar [email protected] .

 • Download onze Admission Flyer voor meer informatie over onze toelatingsvoorwaarden.
 • Download onze Student Life Flyer voor meer informatie over Life on Campus .

Locaties

 • Cairo

  2PH7+P3 Kafr ash Shara'inah, Cairo Governorate Desert, Egypt, , Cairo

  Vragen