Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University at Albany

University at Albany

University at Albany

Invoering

Dit is de University at Albany

Dit is door het tijdschrift Forbes uitgeroepen tot een van "America's Top Colleges" en hier leert, leeft, bloeit en slaagt. Dit is uitmuntendheid - tegen een buitengewone waarde.

De University at Albany , gelegen in de hoofdstad van New York, is de belangrijkste openbare onderzoeksuniversiteit in de hoofdstad en biedt meer dan 17.000 studenten de uitgebreide mogelijkheden van een grote universiteit in een omgeving die is ontworpen om individueel succes te bevorderen.

University at Albany","author_url":"","source":""}" />

150679_Albanyentryplaza

Academische excellentie

Uw succes is onze nummer 1 prioriteit. Dat betekent dat je je cv opbouwt voordat je afstudeert - en je voorbereidt op waar het leven je ook brengt.

Je kiest uit meer dan 50 niet-gegradueerde majors en meer dan 150 afgestudeerde programma's die je voorbereiden om te slagen in een breed scala van vakgebieden.

Op elk studiegebied wordt je onderwezen door een faculteit die geleerden en leraren van wereldklasse zijn ─ veel mensen die zich actief bezighouden met levensbevorderend onderzoek dat een belangrijke bijdrage levert aan het algemeen belang. Als mentoren bieden ze tal van mogelijkheden voor studentenonderzoek op zowel het niveau van niet-gegradueerden als afgestudeerden, wat je inspireert om je vaardigheden en aspiraties te verbeteren.

 • # 77 Top Public Colleges in de VS - 2021 (US News & World Report)
 • # 32 in het noordoosten. Best Bang for the Buck Colleges - 2020 (Washington Monthly)
 • # 61 Top-to-bottom-ranglijst van Amerikaanse openbare hogescholen - 2020 (Business First)
 • # 88 America's Best Value Colleges - 2019 (Forbes)

Nationaal gerenommeerde programma's

De voortreffelijkheid van een UAlbany-opleiding wordt erkend door vele onafhankelijke bronnen. UAlbany wordt gerangschikt onder de topuniversiteiten in Forbes '"America's Best Public Colleges", en US News & World Report rangschikt consequent veel van onze graduate-programma's in de top 50 in de Verenigde Staten, waaronder klinische psychologie, strafrecht, bibliotheek en informatie studies, public affairs, volksgezondheid, sociologie en maatschappelijk werk.

 • # 1 openbare school voor onderwijs in NY (US News & World Report - 2021)
 • # 19 Beste Graduate Public Affairs-programma's van 2020 (US News & World Report)
 • # 46 Beste afgestudeerde scholen voor volksgezondheid 2019 (US News & World Report)
 • # 2 Top Graduate Schools for Criminology - 2018 (US News & World Report)

Commitment to Diversity

De University at Albany zich in voor het handhaven van een omgeving die rijk is aan diversiteit en inclusie, waar alle leden van onze gemeenschap met waardigheid en respect worden behandeld. We erkennen dat dit een reis is, maar geloven dat we door samen te werken actief kunnen deelnemen aan het identificeren van bruikbare items die problemen met het campusklimaat aanpakken.

 • Gemarkeerd als een nationale leider in het bevorderen van raciale gelijkheid - 2020 (Education Trust)
 • Nationale 'HEED' Diversity Award 2018, 2019, 2020 (INSIGHT into Diversity Magazine)

Carrière voorbereiding

UAlbany bereidt u voor op een loopbaan in een breed scala van beroepen en naar de beste graduate, rechten of medische scholen. Je hebt toegang tot stages en loopbaanvoorbereiding bij Fortune 500-bedrijven en op elk gebied, plus opties voor vroege verzekering bij Albany Medical Center en een uniek partnerschap met Albany Law School. Recente toevoegingen aan ons academische aanbod omvatten enkele van de meest gevraagde programma's van vandaag, zoals computertechnologie, binnenlandse veiligheid, paraatheid voor noodsituaties, digitaal forensisch onderzoek, regulering van de financiële markt en volksgezondheid.

 • Top 7% toppresteerders op het gebied van sociale mobiliteit - 2021 (US News & World Report)
 • Top 12% nationale topuniversiteiten op basis van bijdragen aan het algemeen belang - 2020 (Washington Monthly)
 • Top 6% Top Sociale Mobiliteitsliften - 2020 (Onderwijshervorming nu)
 • Top 2% sociale mobiliteitsindex hoger onderwijs 2020 (CollegeNET)

Strategische locatie

Het Hoofdstedelijk Gewest van de staat New York heeft de hoogste werkgelegenheidsgraad in Upstate New York en is de thuisbasis van bruisende industrieën zoals overheid, technologie, zaken, gezondheidszorg en onderwijs. De locatie van de universiteit biedt je grenzeloze mogelijkheden voor stages en openbare dienstverlening, waarmee je ervaring opdoet, je vaardigheden test en je voorbereidt op het starten van een succesvolle carrière.

Drie verschillende campussen, een veelvoud aan mogelijkheden

De Uptown Campus

De hoofdcampus van de universiteit, gelegen aan 1400 Washington Avenue in Albany, werd in 1961-62 ontworpen door de beroemde Amerikaanse architect Edward Durell Stone. De campus weerspiegelt de kenmerkende stijl van Stone met een gedurfd verenigd ontwerp, uitgedrukt door de torens, koepels, fonteinen, hoge colonnades en een groot baldakijn. Het resultaat is dramatisch verschillend van de verspreide gebouwen en ongelijksoortige architecturale stijlen van de meeste traditionele universiteitscampussen.

Een constante stroom van nieuwbouw heeft de Uptown Campus het afgelopen decennium uitgebreid met nieuwe wetenschappelijke en kunstfaciliteiten en administratiegebouwen. Een nieuw huis voor de School of Business, bekroond met een LEED-gouden rating van de US Green Building Council, die in het najaar van 2013 werd geopend. Uitbreiding en ingrijpende renovaties hebben de ingangsplein van de universiteit, de hoofdfontein, het beiaard met 20 verdiepingen en de Campus Centrum.

De Uptown Campus beschikt ook over het Performing Arts Center, met verschillende theaters, concertzalen en oefenruimtes voor repetities; het University Art Museum, een van de mooiste regionale musea in het noordoosten; en het New York State Writers Institute, een brede educatieve basis voor lezers en schrijvers die de literaire kunsten promoten. Andere speciale faciliteiten op de Uptown Campus zijn onder meer een meteorologisch laboratorium van de National Weather Service, een lineaire versneller voor natuurkundig onderzoek en een hypermodern datacenter dat high-performance computing en netwerken ondersteunt. Het centrum van de studentenactiviteit is het Campus Center, dat lounges, vergader- en eetzalen, een balzaal, een cafetaria, bankfaciliteiten, een gemakswinkel, een Barnes & Noble-boekhandel en een verscheidenheid aan zowel fastfood- als gezonde maaltijden omvat. .

behuizing

Elk van de vier residentiequads op de Uptown Campus huisvesten ongeveer 1.200 studenten en omvatten acht zalen van drie verdiepingen en een toren van 23 verdiepingen. Elke quad bevat lounges en recreatiegebieden en drie quads bevatten eetgelegenheden. Het nabijgelegen Freedom Apartments heeft een woonkamer in appartementstijl, en Empire Commons biedt eenkamerappartementen voor 1.200 studenten. Liberty Terrace, een architectonisch bekroond, milieuvriendelijk wooncomplex, biedt nog eens 500 bedden in appartementstijl. Er is ook huisvesting beschikbaar op Alumni Quad, gelegen nabij de Downtown Campus.

Atletische voorzieningen

Buitenrecreatieve voorzieningen zijn onder meer verlichte tennisbanen, basketbal- en volleybalvelden en verschillende multifunctionele speel- en intramurale gebieden, waaronder Alumni Turf Field, de thuisbasis van het hockeyteam van UAlbany. John Fallon Field, toegewijd aan UAlbany mannen en vrouwen lacrosse, heeft een capaciteit van 2500. Het Tom and Mary Casey Stadium met 8.500 zitplaatsen, de thuisbasis van voetbal en heren- en damesvoetbal, werd in de herfst van 2013 geopend. Het jaar daarop opende UAlbany de nieuwe thuislocatie voor het kampioenschaps-atletiekprogramma van de school. Het beschikt over een baanoppervlak met negen banen en een volledige herconditionering van het natuurlijke grasveld voor veldevenementen.

Indoor atletiekfaciliteiten worden gedomineerd door de SEFCU Arena. Met een arena-capaciteit van bijna 4.800 zitplaatsen is de faciliteit de thuisbasis van NCAA Division I Great Dane-basketbal en herbergt het ook een atletiekbaan, een modern fitnesscentrum, een volledig uitgerust atletisch trainingscomplex met bubbelbaden en andere revalidatieapparatuur, twee grote kleedkamers, en verschillende kleinere teamkleedkamers. Alle faciliteiten zijn toegankelijk voor gehandicapten en hebben speciale zitjes voor gehandicapte toeschouwers. Het centrum voor lichamelijke opvoeding omvat een zwembad, kleedkamers, gewichts- en worstelkamers, een dansstudio en basketbal-, handbal- en squashbanen.

De Downtown Campus

De Downtown Campus, gelegen op 135 Western Avenue in Albany, is een klassiek complex in Georgische stijl dat van 1909-66 diende als de hoofdcampus. Het is onlangs gerenoveerd en herbergt het Rockefeller College of Public Affairs & Policy, de School of Criminal Justice, de School of Social Welfare en het College of Engineering and Applied Sciences.

De Health Sciences Campus

De Health Sciences Campus, een voormalig farmaceutisch complex dat in 1996 werd aangekocht en gelegen aan de One University Place in Rensselaer, is een van de bloeiende biowetenschappelijke onderzoeks- en hightechcentra in de regio. Het academische anker is de School of Public Health, en de onderzoeksfaciliteiten omvatten het Cancer Research Center, de thuisbasis van het Gen * NY * Sis Center for Excellence in Cancer Genomics, en het Center for Functional Genomics.

152019_151855_20190509_podium-tulips__MG_2936.jpg

Campusfuncties

Drie verschillende campussen, een veelvoud aan mogelijkheden

De Uptown-campus

De hoofdcampus van de universiteit, gelegen op 1400 Washington Avenue in Albany, werd in 1961-62 ontworpen door de beroemde Amerikaanse architect Edward Durell Stone. De campus weerspiegelt Stone's kenmerkende stijl van gedurfd uniform ontwerp, uitgedrukt door zijn torens, koepels, fonteinen, hoge zuilengalerijen en uitgestrekte luifel. Het resultaat is dramatisch anders dan de verspreide gebouwen en uiteenlopende bouwstijlen van de meeste traditionele universiteitscampussen.

Een constante stroom van nieuwbouw heeft de Uptown Campus het afgelopen decennium uitgebreid met nieuwe wetenschappelijke en kunstfaciliteiten en administratiegebouwen. Een nieuw onderkomen voor de School of Business heeft een gouden LEED-classificatie gekregen van de US Green Building Council, die in de herfst van 2013 is geopend. Uitbreiding en ingrijpende renovaties hebben het toegangsplein van de universiteit, de hoofdfontein, de 20 verdiepingen tellende beiaard en de Campus centrum.

De Uptown Campus beschikt ook over het Performing Arts Center, met verschillende theaters, recitalzalen en instructieruimte voor repetities; het University Art Museum, een van de mooiste regionale musea in het noordoosten; en het New York State Writers Institute, een brede educatieve basis voor lezers en schrijvende studenten die de literaire kunsten promoten. Andere speciale faciliteiten op de Uptown Campus zijn onder meer een meteorologisch laboratorium van de National Weather Service, een lineaire versneller voor natuurkundig onderzoek en een hypermodern datacenter dat high-performance computing en netwerken ondersteunt. Het centrum van de studentenactiviteit is het Campus Center, dat lounges, vergader- en eetzalen, een balzaal, een cafetaria, bankfaciliteiten, een supermarkt, een Barnes & Noble-boekhandel en een verscheidenheid aan fastfood- en healthy food-opties omvat .

huisvesting

Elk van de vier quads op de Uptown Campus huisvest ongeveer 1.200 studenten en omvat acht zalen van drie verdiepingen en een toren van 23 verdiepingen. Elke quad heeft lounges en recreatiegebieden en drie quads hebben eetfaciliteiten. Het nabijgelegen Freedom Apartments biedt woonruimte in appartementstijl, en Empire Commons biedt eenpersoonskamers in appartementstijl voor 1.200 studenten. Liberty Terrace, een architectonisch bekroond, milieuvriendelijk wooncomplex, biedt nog eens 500 bedden in appartementstijl. Huisvesting is ook beschikbaar op Alumni Quad, gelegen nabij de Downtown Campus.

Sportfaciliteiten

Recreatieve buitenfaciliteiten omvatten verlichte tennisbanen, basketbal- en volleybalvelden en verschillende multifunctionele speel- en intramurale gebieden, waaronder Alumni Turf Field, de thuisbasis van het hockeyteam van UAlbany. John Fallon Field, gewijd aan de lacrosse voor heren en dames van UAlbany, heeft een capaciteit van 2.500 zitplaatsen. Het Tom en Mary Casey-stadion met 8500 zitplaatsen, de thuisbasis van voetbal en heren- en damesvoetbal, werd in de herfst van 2013 geopend. Het jaar daarop opende UAlbany de nieuwe thuislocatie voor het atletiekprogramma van de school. Het beschikt over een baanoppervlak met negen banen en een volledige reconditionering van het natuurlijke grasveld voor veldevenementen.

Indoor sportfaciliteiten worden gedomineerd door de SEFCU Arena. Met een capaciteit van bijna 4.800 zitplaatsen in de arena, is de faciliteit de thuisbasis van NCAA Division I Great Dane-basketbal en herbergt het ook een atletiekbaan, een modern fitnesscentrum, een volledig uitgerust atletisch trainingscomplex met bubbelbaden en andere revalidatieapparatuur, twee grote kleedkamers, en verschillende kleinere kleedkamers voor teams. Alle faciliteiten zijn toegankelijk voor gehandicapten en hebben speciale zitjes voor gehandicapte toeschouwers. Het centrum voor lichamelijke opvoeding omvat een zwembad, kleedkamers, gewichts- en worstelkamers, een dansstudio en basketbal-, handbal- en squashbanen.

De binnenstadscampus

De Downtown Campus, gelegen op 135 Western Avenue in Albany, is een klassiek complex in Georgische stijl dat van 1909-66 als hoofdcampus diende. Het is onlangs gerenoveerd en herbergt het Rockefeller College of Public Affairs & Policy, de School of Criminal Justice, de School of Social Welfare en het College of Engineering and Applied Sciences.

De Campus voor Gezondheidswetenschappen

De Health Sciences Campus, een voormalig farmaceutisch complex aangekocht in 1996 en gelegen aan One University Place in Rensselaer, is een van de snelgroeiende biowetenschappelijke onderzoeks- en hightechcentra in de regio. Haar academische anker is de School of Public Health, en haar onderzoeksfaciliteiten omvatten het Cancer Research Center, de thuisbasis van het Gen*NY*Sis Center for Excellence in Cancer Genomics, en het Center for Functional Genomics.

  Ranglijsten

  • #77 Top openbare colleges in de VS - 2021 (US News & World Report)
  • #32 in het noordoosten. Beste Bang for the Buck Colleges - 2020 (Washington Monthly)
  • #61 Top-to-bottom rankings van Amerikaanse openbare hogescholen - 2020 (Business First)
  • #88 America's Best Value Colleges - 2019 (Forbes)

  • #1 Public School of Education in NY (US News & World Report - 2021)
  • #19 Beste Graduate Public Affairs-programma's 2020 (US News & World Report)
  • #46 Beste graduate schools voor volksgezondheid 2019 (US News & World Report)
  • #2 Top Graduate Schools voor Criminologie - 2018 (US News & World Report)

  Locaties

  • Albany

   1400 Washington Avenue, Albany, NY 12222, 12222, Albany

   Vragen