Keystone logo
University at Albany BA of BSc in paraatheid bij noodsituaties, binnenlandse veiligheid en cyberbeveiliging
University at Albany

BA of BSc in paraatheid bij noodsituaties, binnenlandse veiligheid en cyberbeveiliging

Albany, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 7.070 / per year *

Op de campus

* Collegegeld voor inwoners van de staat New York: $ 7.070. Inwoners van buiten de staat: $ 24.660

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wees klaar om te leiden wanneer een ramp toeslaat

Als je het idee leuk vindt om cybercriminelen te achtervolgen, internationale terroristen te dwarsbomen en economische rampen te voorkomen wanneer het water stijgt, dan is een bachelor in paraatheid bij noodsituaties, binnenlandse veiligheid en cyberbeveiliging misschien een goede keuze voor jou.

Speel een actieve rol in simulaties van commandocentra en oefeningen voor noodhulp, en doe praktische ervaring op door samen te werken met particuliere bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties.

Dit programma bereidt je voor op functies bij instanties zoals de Amerikaanse douane- en grensbescherming, de Amerikaanse geheime dienst, het Binnenlandse Nuclear Detection Office en het Federal Emergency Management Agency (FEMA).

Voorbereiding op noodsituaties

Minimaliseer risico's voor mensen, eigendommen, kleine bedrijven, non-profitorganisaties, overheidsinstanties en bedrijven door gevaren te evalueren, te reageren op noodsituaties en rampen en gedeelde gemeenschapsmiddelen en apparatuur te coördineren.

Voorbeeldconcentratiecursussen: Simulatie: beveiliging en paraatheid van gebouwen; strijdkrachten ter ondersteuning van de civiele autoriteiten; rampen- en crisisbeheersing in de publieke, private en non-profitsector; Staats- en ruimtelijke ordening.

Leidt tot een Bachelor of Arts

Binnenlandse Veiligheid

Beveilig de Amerikaanse steden, grenzen, luchthavens, zeehavens en waterwegen als een bekwaam lid van wetshandhavings-, immigratie- en reisbeveiligingsinstanties, preventie- en responsteams en missieondersteunende organisaties.

Voorbeeldconcentratiecursussen: psychologie van terrorisme; Mensenhandel; Forensisch wetenschappelijk onderzoek; Toezicht houden op een vrije samenleving; grensoverschrijdende misdaad; Gewelddadig politiek conflict.

Leidt tot een Bachelor of Arts

Cyberbeveiliging

Help bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties gevoelige en bedrijfseigen informatie te beschermen tegen datalekken, hackers, interne bedreigingen en natuurrampen zoals branden en overstromingen.

Voorbeeldconcentratiecursussen: netwerken en cryptografie; Cyberdreigingen en inlichtingen; Internationale cyberconflicten; Onderzoek naar cybercriminaliteit; Analyse van cyberincidenten.

Leidt tot een Bachelor of Science

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in Cybersecurity
    • Erie, Verenigde Staten
  • BSc Honours Cyber Security en Digital Forensics
    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Bachelor of Science in cyberbeveiligingsbeheer
    • Bolivar, Verenigde Staten