Keystone logo
University College Isle of Man

University College Isle of Man

University College Isle of Man

Invoering

UCM heeft een jarenlange reputatie op het gebied van excellentie in training en opleiding op het eiland. We zijn er trots op dat we onze studenten door de jaren heen hebben geïnspireerd, uitgedaagd en bekrachtigd om een positieve impact te hebben op de wereld om hen heen.

We bieden een breed scala aan cursussen, waaronder academische, beroepsmatige en professionele opties, evenals vrije tijd en recreatie.

14-16 PROGRAMMA

Het doel van dit programma is om 14- tot 16-jarige scholieren de kans te geven om meer inzicht te krijgen in het beroepsonderwijs en de carrièremogelijkheden die op het eiland beschikbaar zijn. We werken samen met lokale scholen om de voortgang van het onderwijs onder jongeren te stimuleren en mogelijk te maken. De leerlingen gaan twee jaar lang een halve dag per week naar het college. Raadpleeg onze Gids 14-16 voor 2021 voor meer informatie.

VERVOLGOPLEIDING

Onze vervolgopleidingen bestrijken een breed scala aan vakgebieden, waaronder: bouw, bedrijfskunde, administratie en IT; kunst, design & media; engineering en fabricage van motorvoertuigen; kappers- & schoonheidstherapie; gezondheidszorg; kinderopvang; horeca & catering; computers & IT; algemene studies en sport. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze pagina over vervolgonderwijs en voortgezet onderwijs.

HOGER ONDERWIJS

Ons aanbod voor hoger onderwijs omvat HNC's, HND's en een MBA. Graadcursussen worden aangeboden in samenwerking met de Universiteit van Chester. Zie onze Hoger Onderwijsgids of onze Hoger Onderwijs pagina voor meer informatie.

APPRENTICESHIPS

We werken samen met lokale werkgevers om leerlingprogramma 's aan te bieden die bijna alle sectoren op het eiland bestrijken. Deze regelingen zijn ontwikkeld met studenten en werkgevers in gedachten, zodat de vaardigheden die tijdens een stage worden opgedaan, niet alleen werkgevers ondersteunen, maar de leerling ook de vaardigheden en kennis verschaffen die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan. Ga voor meer informatie naar onze stagepagina.

DIENSTEN VOOR ZAKEN

We bieden ook een breed scala aan cursussen in vele vakgebieden met als doel de samenwerking met bedrijven over het hele eiland te ondersteunen. Wij bieden bedrijven het volgende aan:

Core Services to Business trainingen. Dit omvat zakelijke ondernemingen; naleving en wetgeving; gezondheid, zorg en welzijn; technische en ervaren bouwondernemerscursussen.

Training op maat.

Gebruik van onze faciliteiten en diensten.

Onderzoeksmogelijkheden.

Toegang tot subsidies en financieringsinformatie.

Raadpleeg onze pagina Services to Business voor meer informatie.

VRIJE TIJD

In onze vrijetijds cursusgids vindt u meer dan 200 cursussen voor volwassenen die een breed scala aan onderwerpen behandelen, waaronder: zaken en technologie; koken en taart versieren; creatieve kunsten; algemeen belang; gezondheid en welzijn; en talen.

Zie onze NIEUWE vrijetijdscursusgids voor 2020/2021 of bekijk onze vrijetijdspagina voor meer informatie.

GEVANGENIS ONDERWIJS

Wij zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van onderwijs in de gevangenis van het eiland Man. Het doel van gevangenisonderwijs is het terugdringen van recidive door het aanleren en ontwikkelen van essentiële academische vaardigheden die waardevolle overdraagbare kennis opleveren bij het zoeken naar werk na vrijlating. Het individuele leerplan van elke student is gericht op succesvolle hervestiging en moedigt hen aan om een productieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

EXAMENSERVICE

We houden toezicht op alle elementen van het examenproces bij UCM, van registratie tot certificering, om een vlotte en stressvrije examenervaring te garanderen voor al onze studenten in de verschillende cursussen en curricula. Raadpleeg onze pagina Examenservices voor meer informatie.

Locaties

  • Douglas

    Homefield Road, IM2 6RB, Douglas

    Vragen