Keystone logo
University College Lillebælt / UCL University College

University College Lillebælt / UCL University College

University College Lillebælt / UCL University College

Invoering

UCL University College is de fusie tussen Business Academy Lillebaelt en University College Lillebaelt. UCL University College biedt een getalenteerd personeelsbestand en biedt hogere en permanente educatie en toegepast onderzoek aan verschillende eindgebruikers.

UCL University College is een regionale instelling voor hoger onderwijs met campussen in Odense, Svendborg, Vejle, Jelling en Fredericia (satelliet).

Het heeft meer dan 10.000 studenten en ongeveer 1.000 medewerkers. UCL University College is 1 van de 6 University Colleges in Denemarken en is de 3e grootste.

Het biedt meer dan 40 academische en professionele hogeronderwijsprogramma's (AP-opleidingen, Professional BA-programma's en BA Top Up-programma's) binnen Business, Technologie en Gebouwen, Onderwijs en Sociale Wetenschappen en Gezondheidswetenschappen.

Alle opleidingen worden gekenmerkt als eerste-cyclusstudies binnen het Europees Kwaliteitskader, niveau 5 en 6.

UCL University College werkt elke dag nauw samen met nationale en internationale werkplekken en instellingen op het gebied van studentenstages en projecten, toegepast onderzoek, Centres of Excellence en voortdurende professionele ontwikkeling en organisatieontwikkeling.

UCL University College biedt permanente professionele ontwikkeling gericht op professionals op vele gebieden, bijvoorbeeld animatie, technologie, onderwijs (theorie en praktijk), gezondheid en management in particuliere en openbare organisaties.

Locaties

 • Odense

  Blangstedgårdsvej,4, 5220, Odense

  • Vejle

   Vestre Engvej,51C, 7100, Vejle

   • Jelling

    Stationsvej,4, 7300, Jelling

    • Svendborg

     Klostervænget,2-4, 5700, Svendborg

     Vragen