Keystone logo
University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

Invoering

Welkom bij University College Of Technology Sarawak , een van de nieuwe rassen van op technologie gebaseerde universiteiten in het land. University College Of Technology Sarawak , opgericht in 2013, is de enige universiteit die volledig eigendom is van de staatsoverheid van Sarawak.

University College Of Technology Sarawak , gelegen in het hart van Borneo, biedt een breed scala aan professionele en branchegerelateerde academische programma's die relevant zijn voor de unieke vereisten van Sarawak in het bijzonder en Maleisië in het algemeen. Daarom zijn we er trots op erkend te worden als de enige TVET-universiteit van "eigen bodem" in Sarawak met als doel een geschoold en hooggeschoold menselijk kapitaal te produceren voor de nieuwe en opkomende industrieën.

University College Of Technology Sarawak ook trots op dat het de enige universiteit ter wereld is die de prestigieuze platina-beoordelingen in de Green Building Index (GBI) heeft gekregen voor haar campusontwerp ter bevordering van duurzaamheid in de gebouwde omgeving en energieverbruik. Het campusontwerp is erg indrukwekkend, verbluffend mooi en opmerkelijk spectaculair. Deze moderne setting binnen de omheining van het regenwoud en de natuur zal onze studenten de meest bevorderlijke leeromgeving bieden.

Locaties

  • Sibu

    Persiaran Brooke, 96000, Sibu

    Vragen