Keystone logo
University Institute of Maia -   ISMAI

University Institute of Maia - ISMAI

University Institute of Maia -   ISMAI

Invoering

We zijn verheugd het Universitair Instituut van Maia - ISMAI te introduceren en we hopen dat je voor ons Universitair Instituut kiest.

Bij ISMAI vind je niet alleen uitstekend onderwijs, maar ook een grote en moderne universiteitscampus met uitstekende vervoersvoorzieningen, waaronder het metrostation ISMAI, pal naast ons universitair instituut.

De sfeer op de campus wordt bepaald door de allernieuwste technologie en een hechte, bijna familiaire relatie met studenten.

De kwaliteit van de opleidingen van ISMAI wordt nationaal en internationaal erkend.

Alle cursussen zijn geaccrediteerd door het Portugese Bureau voor Beoordeling en Accreditatie van Hoger Onderwijs en worden gegeven door hooggekwalificeerd academisch personeel. Het aantal gepromoveerde docenten ligt ruim boven het wettelijk vereiste aantal.

ISMAI is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend.

ISMAI-studenten profiteren van persoonlijke ondersteuning van ons Vice-Rector's Office for International Relations en het International Relations Office, die altijd beschikbaar zijn om de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om hun integratie in de academische gemeenschap te vergemakkelijken.

Locaties

Locaties
  • Maia

    Avenida Carlos de Oliveira Campos, 4475-690, Maia

    Vragen