Bachelor Levensmiddelentechniek
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Bună Ziua, Roemenië
Talen
Informatie aanvragen
Studieformaat
Informatie aanvragen
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Invoering
De bacheloropleiding INGINERIA OF FOOD PRODUCTS heeft als algemene doelstelling het opleiden van technologische specialisten op het gebied van de voedingsindustrie; dit programma is actief sinds 2009, geaccrediteerd in 2015 en heeft een duur van 4 jaar studie, een dagcursus met 240 studiepunten, volgens de Bologna-overeenkomst. Afgestudeerden verzamelen tijdens de studieperiode de theoretische, technische en managementkennis die nodig is om voorbereid te zijn om met succes het concurrentievermogen van de arbeidsmarkt op nationaal en internationaal niveau het hoofd te bieden, met de mogelijkheid om op zeer uiteenlopende gebieden te werken, in de technologieën van alle sub- branches in de voedingsmiddelenindustrie (o.a. in de richtingen biotechnologie en bioengineering), zowel in binnen- als buitenland. De belangrijkste doelstellingen van het programma voorzien in de theoretische en praktische opleiding van studenten voor de kennis van moderne technologieën op het gebied van voedselproductie, de kennis en toepassing van maatregelen om de kwaliteit van voedselproducten te verhogen, het ontwerp en de werking van technologische lijnen voor verwerking van agrovoedingsproducten, kennis van de wetgeving in het veld.