Keystone logo
University of Alberta Bachelor of Science met specialisatie - Natuurkunde
University of Alberta

Bachelor of Science met specialisatie - Natuurkunde

Edmonton, Canada

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Waarom natuurkunde studeren? (Specialisatie programma)

Ons Physics Specialization-programma is ontworpen om een sterke achtergrond op te bouwen in tal van gebieden van de moderne natuurkunde, met onderwerpen van mechanica, thermodynamica en elektromagnetisme tot gebieden zoals laserspectroscopie, optica, elektronica en meer. De specialisatiegraad heeft een gestructureerd curriculum dat een gerichte opleiding biedt, terwijl je de graad ook kunt richten op een gekozen subgebied van de natuurkunde.

Natuurkunde kan ook worden gevolgd als onderdeel van een BSc General of BSc met Honours degree.

Waarom de BSc Specialisatiegraad volgen?

De Bachelor of Science Specialization-graad biedt een gerichte opleiding in één programma. Je volgt de meeste van je cursussen in je hoofdvakgebied en er wordt verwacht dat je een hoger niveau van academische prestaties behoudt. Een specialisatiegraad kan de achtergrond bieden om u te helpen naar een hogere graad te gaan, maar de primaire functie ervan is om een uitgebreide opleiding op bachelorniveau te bieden.

Dit programma kan ook worden gevolgd als onderdeel van een BSc Honours degree.

Waarom Wetenschap studeren aan de University of Alberta ?

De faculteit Bètawetenschappen aan de University of Alberta levert hoogwaardige programma's die de echte wetenschap achter problemen die van invloed zijn op ons dagelijks leven onderzoeken, uitleggen en onderzoeken. Met bijna 60 opleidingen in 39 vakgebieden zijn we een van de meest uitgebreide wetenschapsfaculteiten in Canada, met ultramoderne onderwijs- en leerfaciliteiten, mogelijkheden voor niet-gegradueerd onderzoek en professoren die toonaangevende onderzoekers in hun vakgebied zijn.

toelatingen

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen