Keystone logo
University of Arkansas Interieur ontwerp
University of Arkansas

Interieur ontwerp

Fayetteville, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Interior Design-programma aan de University of Arkansas ontstaan in 1974 in het Department of Home Economics. Na verschillende wijzigingen werd het diploma de Bachelor of Interior Design (BID) in 1999-2000, en het programma trad in juli 2010 toe tot de Fay Jones School of Architecture and Design.

Het curriculum legt de nadruk op design als een creatieve vaardigheid om problemen op te lossen. Studenten leren omgevingen te creëren die voldoen aan verschillende menselijke behoeften en verlangens. Bekijk hier de prestatiegegevens van onze studenten in interieurontwerp.

Derde- en vierdejaars studenten interieurontwerp hebben onlangs een website ontworpen en geproduceerd als een vereiste voor hun cursus Professionele praktijk voor interieurontwerp, als onderdeel van de leermodule marketing en public relations. Er is een link naar de website gestuurd naar opdrachtgevers en ontwerpdirecteuren van 300 topinterieur- / architectenbureaus. Professor Carl Matthews, afdelingshoofd Binnenhuisarchitectuur, was de instructeur van de cursus.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen