We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University Of Balamand

University Of Balamand

University Of Balamand

Invoering

University Of Balamand , een vooruitstrevende instelling voor hoger onderwijs, stelt zowel wetenschappers als afgestudeerden in staat om onconventionele vragen en interdisciplinaire grenzen te stellen om de vrijheid van denken te behouden en de interculturele dialoog in Libanon en de Arabische wereld te verrijken.

De University Of Balamand werd in 1988 opgericht als een onafhankelijke non-profit instelling voor hoger onderwijs door patriarch Ignatius IV, patriarch van de Antiochian Orthodox Christian Church. Geïnspireerd door de traditie van de antiochisch-christelijk-orthodoxe kerk bij het bevorderen van het welzijn van de mensheid en de hoogste waarden van tolerantie, openheid en mededogen; de universiteit verwelkomt alle studenten en discrimineert niet op grond van religie, ras, geslacht, nationaliteit of lichamelijke handicap.

De University Of Balamand sterk van overtuigd dat denken zonder toepassing en relevantie voor menselijke behoeften onvolledig is; daarom biedt het zijn studenten praktische toepassing van theorieën, relevante training en praktische kennis in hun respectieve vakgebieden. Geleerden en studenten worden uitgenodigd om de toewijding van de universiteit te delen met afgestudeerde professionals die veelzijdige kritische denkers en actieve burgers in de samenleving zijn.

De universiteit wordt bestuurd door de president, die wordt bijgestaan door vice-presidenten, decanen en directeuren; samen leggen zij verantwoording af aan een raad van bestuur die uit 34 leden bestaat. Het merendeel van de opleidingen volgt het Amerikaanse onderwijssysteem en wordt in het Engels gegeven, met uitzondering van enkele opleidingen in het Frans en Arabisch.

Locaties

  • Souq El Gharb

    Souq El Gharb, Libanon

    Vragen