Keystone logo
University of Bedfordshire BA (Hons) in Engels met TESOL
University of Bedfordshire

BA (Hons) in Engels met TESOL

Bedford, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

07 Jun 2024

23 Sep 2024

GBP 15.500

Op de campus

Invoering

Deze spannende cursus BA (Hons) in Engels met TESOL biedt je de professionele, gespecialiseerde kennis en vaardigheden die je nodig hebt om Engels als tweede taal te onderwijzen, terwijl je ook aspecten van de Engelse taal, taalkunde en literatuur verkent. Het is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van een TEFLi-status in het onderwijzen van Engelse talen / Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL).

Je leert over theorie en praktijk bij het onderwijzen en leren van talen naast gebieden van taal en taalkunde zoals psycholinguïstiek, eerste en tweede taalverwerving, grammatica, woordenschat en fonetiek. Bovendien bevat deze graad een element uit de Engelse literatuur, waaronder fictie voor kinderen en jongvolwassenen.

De cursus geeft je de praktische vaardigheden om Engels als tweede taal te onderwijzen, waarbij je benaderingen en technieken voor het taalonderwijs onderzoekt en hoe je hulpmiddelen en materialen voor verschillende groepen leerlingen kunt ontwikkelen. Het is een van de weinige cursussen in Groot-Brittannië die geobserveerde en beoordeelde onderwijspraktijken op bachelorniveau omvat, wat leidt tot TEFLi - initiële TEFL-lerarenstatus (volgens de voorschriften van de British Council).

 • Accreditaties: Deze cursus voldoet aan alle vereisten voor de TEFLi-status, de standaardstatus voor professioneel taalonderwijs op instapniveau.
 • Faciliteiten in de echte wereld: Authentieke indeling van de klaslokalen van de taalschool. State-of-the-art faciliteiten met cameratoezicht met meerdere camera's in klaslokalen voor de lespraktijk: studenten kunnen de lessen die ze hebben geleerd streamen, downloaden, vertragen en opnieuw afspelen om hun zelfevaluatie uit te voeren. Allemaal internetgebaseerd en ze kunnen zo vaak als nodig terugkijken vanaf mobiele apparaten en de uitdrukkingen op de gezichten van hun leerlingen zien.
 • Industriegerichte werkervaring aangeboden: De cursus combineert theorie met praktische toepassing. Stagiairs bedenken lessen en materiaal om echte taalstudenten uit de lokale omgeving te ondersteunen door middel van gratis Engelse lessen voor de gemeenschap. Beoordeelde onderwijspraktijk. CEFL. Zeer ondersteunende leeromgeving. Aangesloten bij CRELLA voor onderzoek, toonaangevend in de wereld.
 • Ervaring in Bedfordshire: Werkgebaseerde leereenheid waarbij studenten een werkobservatie van 15 uur kunnen doen. Kan een organisatiegebaseerd proefschrift doen (alleen Jaya). kijken naar mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.
 • Genoemde branchelinks: Lokale liefdadigheidsinstellingen en lokale vrijwilligersorganisaties. Luton Council, Luton Women's Aid, Luton Women's Centre.
 • Onderwezen door praktijkmensen uit de industrie: al het personeel is onderzoeksactief. Het personeel moet CPD doen.
 • Genoemde bezoekers uit de industrie: professionals uit de industrie komen binnen om hun ervaringen te delen. HMP Wells-luidspreker komt regelmatig binnen. Gastcolleges houden. Sprekers en gastcolleges kunnen worden gedeeld tussen vergelijkbare cursussen in de school. Ook de lokale politie en gemeente komen langs.
 • Excursies: Ga naar de Royal Courts of Justice. Oude Bailey. Huizen van het parlement. Kijkend naar bezoeken aan Luton Crown en Magistrate Courts.

Waarom kiezen voor deze cursus?

 • Bestudeer een cursus die minimaal 100 uur ELT/TESOL-invoer biedt
 • Voltooi ten minste zes uur begeleide lespraktijk, waarbij een gekwalificeerde en gestandaardiseerde beoordelaar je observeert en feedback geeft
 • Verkrijg een professionele TESOL-kwalificatie, extern gevalideerd door de universiteit
 • Leer van een zeer ervaren team, op een School of Education met een bewezen staat van dienst in het geven van cursussen die voldoen aan de TESOL- en TEFLi-vereisten
 • Gebruik de modernste online technologie om uw lespraktijk te monitoren en evalueren en uw voortgang te verbeteren
 • Profiteer van de onderzoeksexpertise van ons toonaangevende Centre for Research in English Language Learning and Assessment (CRELLA)

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Over de school

Chat with students

Vragen