Keystone logo
University of Bedfordshire BSc (Hons) in psychologie
University of Bedfordshire

BSc (Hons) in psychologie

Luton, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

07 Jun 2024

23 Sep 2024

GBP 15.500

Op de campus

Invoering

BSc (Hons) in psychologie onderneemt deze door de British Psychological Society (BPS) geaccrediteerde cursus en biedt je de kennisvaardigheden en ervaringen om een breed scala aan carrières te volgen waar je echt een verschil kunt maken in de levens van mensen. Deze graad is ook de eerste stap op weg om een geregistreerde psycholoog te worden die in verschillende omgevingen werkt, waaronder ziekenhuizen, gevangenissen en scholen.

BPS-logo - links naar bps.org.ukInzicht in de psychologie kan helpen verklaren hoe individuen en groepen denken, voelen en zich gedragen. Deze cursus behandelt klassieke en hedendaagse theorieën en onderzoek in de kerngebieden van de psychologie, waaronder cognitieve biologische sociale en ontwikkelingspsychologie, evenals individuele verschillen in cultuur en hoe psychologie van toepassing is op het dagelijks leven. Het biedt je de mogelijkheid om je studie vorm te geven met optionele eenheden op gebieden die je interesseren, zoals de atypische kinderontwikkeling; gezondheidspsychologie; begeleiding; crimineel gedrag; en geestelijke gezondheid.

Je studie ontwikkelt ook je vaardigheden en begrip terwijl je leert verschillende perspectieven te overwegen en te evalueren; vergroot uw zelfbewustzijn door onderzoek, analyse, evaluatie en reflectie; en bouw uw onafhankelijkheid en zelfvertrouwen op door teamactiviteiten en uw laatstejaarsonderzoeksproject.

Waarom kiezen voor deze cursus?

 • U profiteert van een sterke en levendige leergemeenschap die zich inzet voor transformatie door onderzoek en praktijk te onderwijzen en een reeks praktijksituaties en problemen aan te pakken
 • Je ervaart een grote verscheidenheid aan lesmethoden inclusief workshops; probleemoplossing; simulaties van virtuele realiteit; computergebaseerde activiteiten; en begeleid leren
 • Je leert met een academisch team dat actief betrokken is bij toonaangevende onderzoeksactiviteiten die rechtstreeks van invloed zijn op je leerproces
 • Uw beoordelingen zijn zo ontworpen dat ze authentiek zijn en de taken op de werkplek weerspiegelen
 • Je wordt begeleid bij het uitvoeren van een onderzoeksproject op een gebied naar keuze en wordt ondersteund om je bevindingen met je collega's te presenteren als onderdeel van de Psychology Undergraduate Research Conference
 • Je kunt de cursus over een periode van vier jaar volgen (zie hieronder) en daarbij een kosteloos jaar stage doen in een branche waar je praktijkervaring opdoet, je CV opbouwen en contacten leggen voor de toekomst
 • Als je een stap hogerop wilt naar het hoger onderwijs, kun je een Foundation Year volgen dat je toegang tot de Undergraduate-cursus garandeert (zie hieronder). Naast eenheden om je academische vaardigheden te helpen opbouwen, bestudeer je ook de ontwikkeling van vaardigheden in de psychologie, het psychologische begrip van individuen in de samenleving, psychologische perspectieven op hedendaagse kwesties en het onderzoeken van onderzoek in de psychologie.

Een van onze psychologie-bachelor-alumni zei het volgende over haar tijd als onderzoeksassistent bij de South London and Maudsley NHS Trust:

“Ik wil niet overdrijven of als een cliché klinken, maar deze plaatsing heeft mijn leven veranderd. De projecten waaraan ik heb gewerkt waren wekelijkse teambijeenkomsten. De academische vaardigheden die ik heb ontwikkeld en die de omgeving ondersteunen. Het feit dat iedereen daar gelijk is, hoewel ik omringd ben door mensen met geweldige academische prestaties terwijl ik nog maar een student ben. Het feit dat ik mijn angsten en onzekerheden overwin. is levensveranderend. Ik ben niet meer dezelfde persoon als vorig jaar. Deze plaatsing overtreft zeker mijn verwachtingen.”

Cristina Jianu BSc Psychologie

Accreditaties

 • British Psychological Society

Hoe wordt u beoordeeld?

Gedurende je studie zul je een grote verscheidenheid aan soorten beoordelingen tegenkomen die gezamenlijk zijn ontworpen om te passen bij de verscheidenheid aan individuele leerstijlen. De beoordelingen omvatten formatieve en summatieve beoordelingen om feedback te geven om u te helpen bij uw ontwikkeling en om uw voltooiing van toekomstige beoordelingen te informeren.

 • Faciliteiten in de echte wereld: psychiatrische laboratoria. Virtual reality-lab dat is ingebouwd in het leren van de studenten. Rijsimulator. EEG-apparatuur. Apparatuur voor oogtracking. Apparatuur voor fysiologische gegevensverzameling. Alle industriestandaard apparatuur. Studenten krijgen toegang vanaf jaar 1.
 • Branchegerichte werkervaring aangeboden: Stagejaar (niet PPY!).
 • Ervaring in Bedfordshire: Student-onderzoeksassistent-programma - uitgenodigd door personeelsleden om te helpen met hun praktijkonderzoek. Mogelijkheden voor onderwijsassistenten.
 • Genoemde branchelinks: Industriepanel met links in de lokale gemeenschappen, alumni, liefdadigheidsinstellingen, het leger en ziekenhuizen. Geef werkgebaseerde vereistenaanbevelingen. Het forensisch onderzoek heeft goede banden met de Beds Police, die geanonimiseerde zaken uit de praktijk doorstuurt. Jaar na jaar sturen ze studenten naar Luton Sixth Form voor stageplaatsen.
 • Gegeven door praktijkmensen uit de sector: Het personeel is vooral actief in onderzoek. Sommige medewerkers werken bijvoorbeeld als adviseur voor de politie. Anderen werken samen met lokale goede doelen.
 • Genoemde bezoekers uit de industrie: Headway komt binnen om met studenten te praten (optionele eenheid). Specialisten komen eenmalig als spreker binnen, zodat studenten informatie uit de eerste hand krijgen.
 • Excursies: reisjes waarbij ze tijd kunnen doorbrengen met personeel en klanten en kunnen zien wat ze persoonlijk doen. Forensisch studenten kunnen een dag of twee op de publieke tribune terecht om rechtszaken bij te wonen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Chat with students

Vragen