Keystone logo
University of Central Lancashire - Cyprus BEng (Hons) Elektrische en elektronische techniek
University of Central Lancashire - Cyprus

BEng (Hons) Elektrische en elektronische techniek

Larnaca, Cyprus

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8.500 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De BEng (Hons) Electrical and Electronic Engineering heeft tot doel ingenieurs te ontwikkelen met een breed begrip van de huidige technologie en praktijktrends in elektrische en elektronische engineering, die een breed scala aan onderwerpen bestrijken met betrekking tot stroom en elektronische systemen. Deze discipline omvat een brede basis van vaardigheden en de cursus rust afgestudeerden uit met de kennis, vaardigheden, professionaliteit en vertrouwen om te gedijen in het altijd evoluerende veld van elektrische en elektronische engineering, evenals het verwerven van de overdraagbare vaardigheden om werk te vinden in een diverse reeks van industriële, commerciële en onderzoekssectoren.

Via speciale optiemodules kan deze cursus afgestudeerden expertise en specialisatie bieden op gebieden die zich snel ontwikkelen en mogelijk het hoogste inzetbaarheidspotentieel hebben in Engineering:

 • Telecommunicatie en mobiele technologieën
 • Hernieuwbare en duurzame energiesystemen

Inzetbaarheid staat centraal in onze opleiding en via dit programma zullen studenten de nodige elektrische en elektronische technische vaardigheden ontwikkelen om hun succesvolle carrière op dit gebied te verzekeren. Cursuslevering stelt studenten in staat zich te concentreren op het door hen gekozen gebied, afhankelijk van modulekeuzes, waaronder telecommunicatie, mobiele technologieën, hernieuwbare energiesystemen, digitaal ontwerp, elektronica en energiesystemen. Dit zorgt ervoor dat hun studies worden aangepast aan hun loopbaanambities.

Praktijkervaring beschouwen wij als een belangrijk onderdeel van de toekomstige inzetbaarheid van onze student. Via een aantal modules krijgen studenten de kans om hands-on, praktisch begrip en ervaring op te doen om hun vaardigheden te verbeteren. Er kunnen ook industriële stages voor studenten beschikbaar zijn om hun praktische werkervaring te verbreden en hun leerproces te consolideren, en om een professioneel netwerk tot stand te brengen dat hen een aanzienlijk voordeel kan bieden in hun vroege loopbaanontwikkeling.

Koppeling met professionele instanties

De cursus is erkend door de Cypriotische Technische en Wetenschappelijke Kamer (ETEK).

Cursusafgestudeerden komen in aanmerking om zich te registreren bij de Cypriotische Wetenschappelijke en Technische Kamer (ETEK).

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Engineering in Electrical & Electronic Engineering met onderscheiding
  • Kuala Lumpur, Maleisië
 • Bachelor in elektronica en cyber-fysische systeemtechniek
  • Bolzano, Italië
 • BEng (Hons) in elektrische en elektronische engineering
  • Bristol, Verenigd Koninkrijk