Keystone logo
University Of Colima

University Of Colima

University Of Colima

Invoering

Welkom op de website van de Universiteit van Colima, onderwijsinstelling zich in het westen centrale regio van Mexico. Hier vindt u informatie over het dagelijks leven, educatieve mogelijkheden, academische, culturele en wetenschappelijke infrastructuur te vinden.

University hebben het erover eens dat het tijd is om maatschappelijke verantwoordelijkheid in plaats van als een filosofie, een manier van leven die ons in staat stelt om educatieve diensten voor verandering en vooruitgang te bevorderen bieden te accepteren, aldus bij te dragen aan de opbouw van een meer rechtvaardige samenleving en transparent.

Om dit te bereiken, we vernieuwen ons gevoel van verbondenheid met de universiteit om studenten, docenten, onderzoekers, personeel, bestuurders en ambtenaren weer op te rakelen de liefde en respect voor het werk dat we doen en vooral door de instelling.

De Universiteit van Colima is een toonaangevende instelling vormen professionals en wetenschappers met creatieve zin, innovatief, humanistische en zeer concurrerende, inzetten voor de harmonieuze ontwikkeling van de samenleving, de nationale en internationale omgeving.

De strategie die we te bevorderen, voor de huidige pastorie administratie, is gebaseerd op de Education for Social Responsibility, die erop gericht dat onze instelling sterker de maatschappelijke functie kunnen nemen aan een accountability framework dat de menselijke ontwikkeling bevordert, zowel de universiteit en van de samenleving zelf. Het gaat om steun en vertrouwen mensen, respect voor hun rechten en de ruimte van hun vaardigheden uit te breiden, zodat ze kunnen worden meesters van hun eigen lot, voor hun eigen voordeel en hun omgeving. Daarom nodigen wij u uit om deze site te delen met u het werk van onze community te bezoeken en ter beschikking stellen van een ruimte van de communicatie met onze universiteit.

Een 75-jarige Universiteit van Colima zijn gesticht, onze maatschappelijke betrokkenheid en studenten is hoger, omdat we leven in een tijdperk waarin nieuwe technologieën voortdurend in ontwikkeling zijn, zodat de Universiteit van Colima heeft besloten te wagen in de sociale netwerken in om de belemmeringen van ruimte en tijd te breken, het bereiken van een aanpak en een betere verstandhouding met de student, de samenleving en de wereld.

Curriculum Vitae synthetische

academische opleiding

De rector is Public Accountant en behaalde het diploma van master in Business Administration aan de Universiteit van Colima, die culmineerde in de Peña Colorada Prize.

prestaties op het werk

Hij heeft deelgenomen als een interne auditor in verschillende agentschappen van de federale staat en de regeringen, alsmede aan de Universiteit van Colima. Hij heeft gediend als full-time onderzoeker hoogleraar aan de Faculteit der Accounting and Administration Campus Colima, Regional Chief, algemeen coördinator administratief en financieel beheer en de secretaris van de Universiteit van Colima.

Kosten en onderscheidingen

 • Exploitant verantwoordelijk voor de staat van Mexico Colima instantie verbonden aan het Secretariaat van Communicatie en Transport programma.
 • Bestuurslid van de National Association of Distance Education System.
 • Vice-voorzitter van de Staat Planning Commissie voor het hoger onderwijs in de staat van Colima.
 • Volwaardig lid van de Staat Coördinatie van Child Support Grant Program, voordat PRONABES.
 • Voorzitter van het Comité Awards van de West Central Region van ANUIES.
 • President van de 1e. Regionale parlementaire vergadering uitgevoerd door de National Association en de instellingen voor hoger onderwijs in samenwerking met ANUIES Regio Centraal West en de Kamer van Afgevaardigden, gehouden in Manzanillo, Col. 1 juli 2013.
 • Hij werd bekroond met de "Parlementaire Medal" van de Senaat van de Russische Federatie in het kader van XXII Asia-Pacific Parlementair Forum, gehouden in Puerto Vallarta, Jalisco, januari 2014.
 • Benoeming als lid van de Raad van State van de staat van Colima Transplantaties en Transplant Center State. Afgegeven door het ministerie van Volksgezondheid en Welzijn State Government. 10 april 2014. Colima, Col.
 • Secretaris van de werktafel "Uitdagingen en vooruitzichten van het hoger onderwijs" aan de bijzondere vergadering van de regioraad van Western Center ANUIES gehouden in Guanajuato op 4 juli 2014.

component doeleinden

De component integreert doeleinden subonderdelen van het onderwijs, wetenschappelijke, culturele verspreiding en uitbreiding van diensten.

Het subonderdeel het onderwijs, wordt vastgesteld als kader voor de planning en institutionele ontwikkeling door de integratie van sociale interactie theorieën, humanistische, behavioristische, cognitivistische en constructivistische, onder andere, waarop het universitair onderwijs is opgericht en dient als basis voor

Locaties

 • Colima

  Av. Universidad No. 333, Las Víboras, 28040, Colima

Vragen