Keystone logo
University Of Cumbria BA (Hons) in International Business and Communication (top-up)
University Of Cumbria

BA (Hons) in International Business and Communication (top-up)

Lancaster, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13.575 / per year *

Op de campus

* Home / EU-student: £ 9.250 - Buitenlandse student: £ 10.500

Invoering

Als u uw managementdiploma wilt aanvullen met een focus op internationale zaken, dan is onze cursus precies wat u nodig hebt om de deuren van uw succesvolle carrière te openen.

Je studeert human resources, marketing, financiën en operations, waardoor je uitgebreide kennis krijgt van de internationale zakelijke omgeving en je goed voorbereidt op een carrière in de mondiale zakenwereld.

call

Waarom kiezen voor de University Of Cumbria

U krijgt een goed begrip van de grondbeginselen van internationaal zakendoen en communicatie in kleine, middelgrote en grote organisaties met gedegen kennis. Maar je leert niet alleen theoretialt = "cally over zaken doen - je zult het ook doen.

Ons innovatief onderwijs kan uw internationale zakenpraktijk versterken - en vooral cross-culturele grenzen - omdat u merkt dat u een lezing leidt of de klas in een directiekamer verandert, waardoor u alle gelegenheid krijgt om uw zakelijk vertrouwen op te bouwen.

 • Mogelijkheid om te studeren bij onze samenwerkingspartner FAME in Maleisië;
 • Afstuderen met een solide portfolio van werk om aan een toekomstige werkgever te presenteren;
 • Onze sterke banden met regionale, nationale en internationale bedrijven vergroten uw kansen op plaatsing en werkgelegenheid;
 • Gebruik de nieuwste technologie en pakketten daarvan in de echte zakenwereld;
 • We leren je kennen vanwege de kleine klassen en bieden een persoonlijk tutorsysteem;
 • Onderwezen door academische docenten die huidige brancheadviseurs en gepubliceerde experts zijn;
 • Docenten voeren internationaal onderzoek uit waardoor u dynamisch en op onderzoek gebaseerd onderwijs krijgt;
 • Studeer in een professionele en interactieve omgeving van onze toegewijde Business School;
 • We duwen je tot je academische limiet, zodat je zo goed mogelijk afstudeert.

Als je de ambitie hebt om te werken in de wereldwijde zakenwereld en bij multinationale bedrijven, is onze cursus de perfecte springplank voor je carrière.

Graduate bestemmingen

Afgestudeerden van BA (Hons) International Business and Communication zullen ondernemend en ondernemend van geest zijn, klaar om een zakelijke positie in een nationaal of internationaal bedrijf aan te nemen.

Cursus samenvatting

Dit programma bereidt je voor op een carrière bij diverse internationale organisaties. Het biedt een holistische kijk op zakelijke behoeften en oplossingen en omvat een breed scala aan functionele specialismen. De nadruk ligt op het voortbouwen op uw bestaande competenties om vaardigheden en attributen op graduate niveau te bereiken.

Bij aankomst maak je tijdens een welkomstevenement kennis met belangrijke medewerkers en studenten. Er zullen voorbereidende sessies zijn voor studievaardigheden die nodig zijn om te slagen in het universitaire leven om je te helpen met vertrouwen aan je programma te beginnen.

Tijdens het programma ontwikkel je de kennis, vaardigheden en aanleg om over lokale, regionale, nationale en internationale (vooral interculturele) grenzen heen te werken. Er wordt aandacht besteed aan de managementfuncties bij internationale zakelijke, personeels- en marketingactiviteiten.

U wordt aangemoedigd om creatieve en duurzame oplossingen voor hedendaagse internationale zakelijke kwesties kritisch te evalueren. Deze worden onderzocht in samenwerking met werkgebaseerde projecten die rekening houden met culturele, juridische, ethische en professionele praktijken in een reeks internationale contexten. Het gebruik van geavanceerde en authentieke scenario's en door de werkgever geleide projecten zullen u in staat stellen om uw vaardigheden en zelfvertrouwen op het gebied van inzetbaarheid van afgestudeerden te verfijnen.

Het werken in groepen en teams zal je uitdagen om gelijkheid, diversiteit en inclusieve praktijken die zijn ingebed in internationale bedrijven en organisaties kritisch te evalueren = ". Ten slotte benaderen we de levering van leren met behulp van voorbeelden vanuit het publieke, private en derde stroom organisatorische perspectief.

Na afronding van dit programma bent u in staat om uw kennis van internationaal bedrijfsbeheer en leiderschap in kleine, middelgrote of grote organisaties op samenhangende wijze te integreren.

modules

Verplichte modules

 • Strategisch leiderschap, innovatie en verandermanagement
 • Wereldwijde zakelijke perspectieven
 • Zakelijke communicatievaardigheden
 • Internationaal strategisch personeelsmanagement
 • Internationale strategische marketing
 • Interculturele zakelijke communicatie

Toelatingseisen

Succesvolle afronding van een gerelateerde basisopleiding of HND.

Kandidaten van cursussen die zijn gebaseerd op andere instellingen dan de University Of Cumbria , worden beoordeeld op hun geschiktheid, afhankelijk van de modules die ze hebben bestudeerd.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen