Keystone logo
University Of Cumbria BSc (Hons) in spelontwikkeling
University Of Cumbria

BSc (Hons) in spelontwikkeling

Carlisle, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 13.575 / per year *

Op de campus

* Internationaal I £9.250 - Verenigd Koninkrijk

Invoering

Het praktische karakter van onze film- en televisiediploma zorgt ervoor dat je een compleet scala aan productievaardigheden ontwikkelt die alle aspecten van het film- en tv-makingsproces omvatten, van idee tot eindproduct. Zo word je klaargestoomd om filmmaker, scenarioschrijver of tv-producent te worden.

Tijdens deze BA (Hons) in Film en Televisie richten we ons op het ontwikkelen van je 'stem' als creatief. Dit gebeurt door middel van wekelijkse praktische opdrachten die uitmonden in een samenhangende set productievaardigheden.

Samen voorzien ze je van alles wat je nodig hebt om geweldige content te maken en je inzetbaarheid in film en televisie te vergroten. Korte films, tv-producties met meerdere camera's, documentaires, scriptschrijven en experimentele/muziekvideo's, naast regelmatige workshops van professionals, helpen je om je stem te vinden.

Onze productiefaciliteiten en gespecialiseerde medewerkers bieden alle hulpmiddelen en ondersteuning die je nodig hebt om je creatieve ideeën tot leven te brengen. Onze medewerkers hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in de opwindende en levendige film- en tv-industrie.

Onze studenten winnen regelmatig prijzen en behalen festivalsuccessen. Wat is een betere manier om een carrière in film en tv te starten?

In deze cursus zul je...

  • Studeer binnen een veilige, creatieve en levendige omgeving die ruimte biedt voor individuele benaderingen van filmmaken. De nadruk ligt op praktisch leren met praktische taken en samenwerken.
  • Ontwikkel nauwe maar betekenisvolle werkrelaties met partners uit de industrie en kritische vrienden om het leren en de ervaringen van onze studenten te verbeteren.
  • Profiteer van een flexibel programma dat bij het vormgeven van de cursus reageert op de behoeften van de industrie en de markt.
  • Toegang hebben tot industriestandaard apparatuur met beheerde toegang tot kits waar individuele persoonlijke projecten worden aangemoedigd.
  • Bereid je voor op de werkgelegenheid van morgen door toekomstbestendige, bredere vaardigheden, overdraagbare vaardigheden en aanpassing aan te leren - lerenden moeten veerkracht, vertrouwen en vindingrijkheid tonen.
  • Samenwerken met deskundige docenten zoals cursusleider en Directors UK-lid Clive Tonge.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen